Sivut

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Ostoksia

Noniin, aamu meni tuossa touhutessa, enkä sitten ehtinyt tekemään edes aamupostausta, hyi minua ! Mutta nyt tulee tavaraa taas. Käytiin aamusella hakemassa uusi sohva olohuoneeseen ja voi että kun on ihanan iso ja muhkea :) Love it ! Sitte kävin äkkiä Tiimarissa hakemassa orgnazapussukoita, vähän koruketjua sekä muuta ihanaa härpäkettä, yks muumiki hyppäs ostoskoriin ihan huomaamattani :D

Eli kuvia on nyt tulossa siis vaikka ja mistä, ekana tässä onkin kuva tällaisesta kivasta ja yksinkertaisesta lipastosta jonka sijoitin tuohon eteiseen. Lipasto oli todella halpa Askossa, ja tarvitsin eteiseen jonkin laskupaikan, esimerkiksi avaimille ja postille... Ennen sitä on aina tallusteltu keittiöön asti ja sitten taas takaisin viemään vaatteet, nyt on helppo jättää kaikki tuohon heti. Lipastossa on myös kaksi koria, vielä en ole niille käyttöä keksinyt, mutta onhan tuota tavaraa aina jossaki että enköhän mää sinneki saa jotain survottua.

Mutta, pidemmittä puheitta, kuvia kehiin ! Kuvat on äkkiseltään napattu HTC:llä, jotenka pahoittelut hieman suttuisista kuvista !


Tiimarista löysin kuulkaas halvalla näitä organzapussukoita, joihin on hyvä laittaa lahjaksi menevät korut ! Maksoivat vaan 10kpl/2e.

Sitten otin tuollaisia tumman hopean värisiä filigraanipalluroita sekä hopeoitua koruketjua. Tuossa ketjussa on sellaiset melko isot rinksulat, pitänee vielä miettiä mihin tarkoitukseen noita käyttäisin ;) Tuossa alla näkyy myös kirjekuoria jotka bongasin alennuslaarista, niitäki tarttee aina ;)

Lidl tarjosi mulle helpotusta lattialla istumiseen ja ehdotti mulle mainoslehtisen kautta tällaista aamiaistarjotin jossa on kintut mukana kans. Nyt kelpaa uudella sohvalla könöttää tän kans. Pysyypähän helmet ainakin aisoissa, eivätkä lentele sohvan väliin.

Ja uusi sohva ! Pituutta on huimat 302cm ! Voidaan T:n kans istua molemmat toisissa päissä ja huudella toisillemme ;)

Muutenki vähän sisustusta... Hieman vielä kesken, koska uusi sohvapöytä olisi hakusessa sekä myös tuolle valkoiselle seinälle jotain kivaa...

<3

2 kommenttia:

 1. on se vaan aina ihanaa kun kotiin saa jotain uudistusta, pientäkin saatikka sitten noin suurta :)minänki oon harkinnut reunallisen tarjottimen kokeilua helmihommissa, pystyis tässä töllön ääressä tekeen, kun nyt on keittiön pöytä aina vallattava. tiimarireissuakin oon suunnitellut, mutta vielä jättänyt väliin kun on tullut netistä tilailtua taas helmejä, o-ou...

  VastaaPoista
 2. Kyllä se vaan koti ja mieli kiittää kun uudistuksia hieman tekee, miehen selkä ei niinkään kiitä tuosta kantamisesta ;)

  Käväseppä vain hakkeen vaikka lidlistä tollanen pöytä, oli halpa, 10e vaan, ja jos ei tuu kauheesti käytettyä ni eipähän ollu kalliskaan :)

  Tiimarista löytyy kyllä välillä kaikkee kivaa, olin yllättynyt noista pussukoista, nehän on netissä melkosenkin hintavia... Helmiä se oon minäkin tilaillut netistä, tänään tuli yks kirjekuori jo kotiin, maanantaina pari lisää :) Tää helmiharrastus on pahajuttu, vie mennessään ihan täysin ! Välillä ihan pelottaa, mutta voishan sitä tuhlata rahansa johonkin tyhmempäänkin ;)

  Kiitti kommentista Outiriina !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !