Sivut

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Otsikoton otsikko

Ei taas ihan kulje ajatus, miten se nyt tökkiikin näin pahasti...

Eilen oli taas touhu -päivä, käytiin Lumijoella asti juhlistamassa yhden ihanan pikkuneitin 5 -vuotis synttäreitä, jotenka siellä meni koko päivä. Lähdettiin jo heti aamusta ajeleen ja pari tuntia melkein menikin matkaan yhteen suuntaan. Päästiin perille joskus puolen päivän aikaan ja siellähän oli ipanat täydessä touhussa jo, juhlittiin synttäreitä lahjojen ja herkkujen kera ja päivitettiin kuulumiset puolin ja toisin, tämän jälkeen lähdettiinkin jo ajeleen kotia kohti. Matkoihin menee jo itsessään niin monta tuntia ettei paikan päällä voi kovin kauaa olla, menisi muuten koko päivä. Kotona oltiinkin sitten vasta iltapäivästä, eli touhua on riittänyt :) Neiti tykkäs lahjoista :) Tein itse hänelle joustolangasta käsikorun, jossa oli pinkkiä, pinkkiä ja pinkkiä, mitäpä muutakaan tuon ikäiselle neitokaiselle voisi väreiksi ehdottaa ;) Tosi hempee oli ja näytti neiti tykkäävän kans.


Muutoin eilinen päivä menikin sitte vaan ihmetellessä ja ollessa, laiskotti niin kovasti kun tultiin kotiin että huhhuijaa. Nautiskelin sitten vaan jäätelöstä ja mietin että mistä päästä alkaisin purkamaan tuota tilausjonoa, ja aloitinkin sitten yhtä tekemään taas. Tulossa on siis ainakin neljä avainkaulanauhaa, kolme lilan/violetin väristä ja yksi sellainen maanläheinen väritys. Nämä olis nyt niinku ensimmäisenä vuorossa, sitten näiden jälkeen alan touhuamaan hieman erivärisiä juttuja... Saa painaa hommia kuulkaas ihan yötä päivää ! Tykkään kovasti ;)

Ja tiedossa on jossain vaiheessa taas pieniä tilauksia korukauppoihin, tarttis taas vaikka ja mitä vaikka toisaalta taas en tarttis juuri mitään, miksi se aina tuntuu että tarttee vaikkei tarttekaan, eikö sitä koskaan oo mihinkään tyytyväinen ja aina vaan hamstraa lisää... Kattokaapa vaan, se menee kohta siihen että joudun laittaan jonku kirpparipöydän pystyyn että saan nakottua pois noita "tarpeettomia" helmiä ja tarvikkeita, niitä nimittäin kertyy välillä vaikkei tahtoiskaan...

Mutta hei, tulipahan taas valitettua ihan tarpeeks, jotenka soronoo ja nähdään myöhemmin muruset !

<3

1 kommentti:

  1. Netissäkin on korutarvikekirppis, löytyy mun sivuilta: näitä seuraan kohdasta. Pinkki on pienten mieleen, mutta kyllä isommatkin tykkää! Kivasti harmaata laitoit mukaan :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !