Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Oulun reissulla menossa !

Juu eli tällä hetkellä olen menossa Oulun reissulla päin mamman ja isukin sekä pikkuveljen hänen vaimokkeensa kanssa, toivottavasti tulee kiva reissu ;) Änkäsin mukaan, koska tiesin että reissu kulkee keskustan läpitte ja mulla on suunnitelmissa hyökätä asumaan Hopeavintille, ainakin vähäks aikaa. Toivon todella että löydän sieltä ainakin muutamalla kymmenellä eurolla ihanuuksia ja kaikkea ihanaa tarpeetonta :D Eikait mikään nyt todellisuudessa ole tarpeetonta, vaikka välillä se siltä tuntuu kun tuota varastoläjää katselee hieman silläsilmällä...

Toiveissa olisi siis löytää Oulun reissun aikana Hopeavintiltä ainakin erilaisia säröakaatteja, sekä muita kivoja kivihelmiä sekä ehkäpä vaikkapa pari kivaa laavakivi -nauhaa... Kahtoa nyt mitä sieltä sitten löytyykään. Helmihattujen perään voisin katella myöskin, sekä siipiä voisin yrittää löytää ja muutenkin kaikkea sellaista tarpeellista mitä voisin tarvita ja mitä ei aina tule mieleen tilata verkkokaupasta. Pyrin kuitenkin keskittymään löytöihin sekä kivihelmiin. Myös sellaisia ihania pinkkejä suuria palluroita tahtoisin lisää, niistä tuli kaunis kaulakoru.

Toinen ostohinku olisi Iittalan vitriiniin, siihen suurempaan malliin ja kirkkaaseen väritykseen... Olen koittanut etsiä sitä joka paikasta hieman halvemmalla, mutta halvimmalla se taitanee nyt lähteä jotain 45e hintaa. Sitä voisin katsella myöskin tällä reissulla, katsotaan löytyykö ;)

Jotenka, pitäkään peukkuja että löydän kassit täyteen tavaraa ja saan iänikuisen hymyn kasvoilleni tämän shoppailureissun myötä ! Kuvituksena toimii jälleen yksi valmistunut avainnauha :)


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !