Sivut

torstai 26. heinäkuuta 2012

Ouluun käy tieni jälleen

Jep, tänään olisi tiedossa sitten Oulun reissua taas. Päätettiin melkeimpä ihan vana huvikseen lähtiä ajeleen kun T:lläkin on vapaata ni tehdään sellainen pienen pieni shoppailureissu. Aikomuksena olisi tietty kävästä Kärkkäisellä tossa Iissä, ja Oulussa sitten T käy jossain salikaupassa, Hifistudiolla ja minähän luonnollisesti kurvaan helmikauppaan.

Ouluun on tullut nyt sitten viime käynnin, uusi helmipuoti ja se sijaitseekin aivan Oulun keskustassa siinä Kauppakeskus Gallerissa ja tokassa kerroksessa. Tuon putiikin ajattelin tällä reissulla katsastaa ja toki käyn myös siellä Albertinkadulla sijaitsevassa aivan ihanassa Hopeavintissä. Onkos kellään kokemuksia tuosta uudesta Oulun keskustassa sijaitsevasta Ikihopea -putiikista ?? Siellä ilmeisesti myydään ja ostetaan ja vaikka ja mitä muutakin, lähinnä siis hopeaan ja kultaan liittyviä juttuja. Ne mua ei niin mahottomasti kiinnosta, tuo helmikauppa -puoli kylläkin sitäkin enemmän ;)

Ostoslistalla on siis pikkusen helmiä, vaikka se tuskin jää siihen "pikkuseen" vaan, kerään kuitenki taas kauppakorillisen tavaraa ja lähden hymyssä suin idioottimaisesti hymyillen sieltä pois :D Muuten ostoslistaa en olekaan tehnyt, kyllähän sitä aina jotain muumijuttuja pitää pitää silmällä josko vaikka alennuksia olisi tai jotain muuta tämänkaltaisia juttuja... Käydään myös syömässä kiinalaisessa ravintolassa, ravintolan nimikin taitaa olla Hai Long, hyvä ruoka ja parempi mieli ;) Puffettia ahtamaan naamaan vaan !

Muttamutta, nyt täytyy lähtiä siistiin vähän tätä peikon kuontaloa ja koittaa saada tukka laskeutumaan yöunien jäljiltä ja eiku menoks vaan ! Laittelen sitten illemmasta kuvia ostossaaliistani, tai jos en illasta ehdi niin sitten viimeistään perjantaina :)

Mukavaa päivää kaikille !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !