Sivut

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Perjantai

Ja fiksut otsikot jälleen ! Ei vaan nyt säteillyt yhtään niin paljoo että olisin keksinyt jotain tosi nasevaa ja humoristista, ei vaan lähtenyt kerta kaikkiaan nyt. Kärsikäämme kaikki tästä.

Mutta lopettakaamme kärsimyksemme nyt ja miettikäämme tulevaa :) Eilen oli todella kiirus päivä enkä sitten enää illalla vaan jaksanut kuvailla noita mun ihania ostoksia. Jotenka, tässä tulee aamupostaus nyt silleen hieman sneakpeak -osiolla ;)

Oulun reissu meni jälleen kerran oikein mukavasti ja sain juuri sen mitä hainkin, eli säkillisen helmiä ! Jei, hyvä minä ! Hopeavintissä oli taas kaikkea ihanaa ja valloittavaa ja minähän kaavin kaiken mahdollisen taas ostoskoriini, toistelin itselleni vain että eipähän tarvii netistä sitten tilailla kaikkia... Just, ei taida mennä ihan niin... Mutta olin kuitenki tositosi tyytyväinen ostoksiini ja sain todella paljon taas uutta "tietoa" ja sain hypistellä käsissäni niitä ihania ja kiiltäviä kaunokaisia. Saatte kuvia ostoksista ihan oikeesti tänään myöhemmin kun olen saanut ne kuvattua. Nyt voitte ihailla vain tuota Snoopy -pussukkaa, ja voitte arvailla mitä sieltä sitten paljastuukaan :D


Helmikaupan lisäksi käytiin syömässä kiinalaisessa ja ruoka oli todella hyvää. Paikka oli Hai Long, ja on siinä ihan lähellä sitä jotaki mitälie Oulun kirkkoa. Ollaan tykätty aina tästä paikasta ja aina me tuonne mennäänki, siellä on tosi hyvä puffettipöytä ja kaikille löytyy kaikkea. Itse syön ainoastaan kanaa ja jotain kastiketta ja tänään kastikkeeksi valikoitui sekä satay pähkinöillä että BBQ. Molemmat olivat hyviä, mutta pidän eniten joko chili, sitte se jonka nimeä en osaa sanoa sekä valkosipuli.


Näiden jälkeen käytiin sitten vaikka ja missä, keskustaan en suostunut edes lähtemään, koska yritin pitää kukkaroni nyörit tiukemmalla :D Noh, eihän se ihan onnistunut, kokonaan.. Mutta melko hyvin kuitenki. Lähtiessä kotiin päin, tehtiin pieni mutka ja kurvattiin vielä verkkokauppa.com:iin. Sieltä T haki jotain mitä lie, ja minä kurvasin onnellisesti hymyillen kohti Marimekon ja Iittalan liikettä. Olivat pahasti siinä samassa ! Marimekosta en bongannut itselleni mitään tarpeellista, tarpeetonta kylläkin ja vaikka kuinka paljon ja päädyin sitten juoksemaan kohta Iittalan liikettä. Pääsin Marimekon houkutuksia karkuun ja jouduin kovasti taistelemaan vielä Iittalaakin vastaan, ja hävisin niukasti. Sain kuitenkin pidettyä sen verran häviötä kurkusta kiinni että taivuin ostamaan vain kaksi kaunista ALENNUKSESSA ollutta kivituikkua :) Saatte kuvat näistäkin myöhemmin. Väri oli niissä sellainen kaunis väliväri, eli ei mikään sellainen "oikea", tykkäsin kuitenki niin paljon että nappasin kaksi niitä mukaani.

Vielä loppuun laitan kevennykseksi kuvan meidän pienen pienestä vauveliinista joka väen vängällä tahtoi mun koriin nököttään. Siinä se sitten orpona koitti olla, eihän se sinne sitten mahtunu... Pakko oli kuitenki päästä ja todeta jälleen kerran että mami oli oikeassa tässäkin asiassa.


Oikein mukavaa perjantaita kaikille !

<3

3 kommenttia:

 1. Valtava pussukka ihanuuksia ja söpö koiruus:-)

  VastaaPoista
 2. Meillä on samat kujeet: Hopeavintti ja Hai Long. (: Ai kun alkoi tehdä mieli sinne syämään, nyt heti!
  Ja se kirkko on muuten Tuomikirkko. (:

  VastaaPoista
 3. Hopeavintissä on kyllä ihan mielettömän ihana ja osaava palvelu :) Tykkään käydä siellä joka kerta kun Ouluun päin ajelen, ihan vaikka vaan jutustelemassa ja miettimässä seuraavia ostoksia ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !