Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pikkuhuoneeseen hieman ehostusta

Aikaisemmin kerroinkin kuinka kyllästyin niihin meidän kahteen vanhaan sohvaan, jotka eivät edes vanhoja olleet, mutta silti, ja vaihdoin ne uusiin. Tässä postauksessa tulee siis muutama kuva nyt tuosta meidän uudistuneesta pikkuhuoneesta. Tahdoin tähän "uuteen" huoneeseen enemmän valoa ja kirkkautta ja hieman enemmän sellaista tilantuntua. Näitä toivomiani asioita sain hankkimalla puolet pienemmän ja kätevämmän sohvan sekä vaihtamalla verhot täysin valkoisiin. Nämäkin asiat auttoivat jo paljon. Muutoin lisäilin hieman pinkkejä mariskooleja ja muuta Iittalaa sekä yhden "viherkasvin" tuomaan eloa. Viherkasvi tosin on muovista lajia, koska mun hermoilla eikä taidoilla kasvateta yhtään ainutta kukkaa :D

Sohva on tosi kiva, siihen mahtuu kaks istumaan aivan hyvin, ja se on sopivan jämäkkää tekoa ettei heti lörpsähdä. Tämä pikkuhuone on meillä koiran ja isännän käytössä lähinnä. Koira saa aina jäädä siihen huoneeseen itsekseen kun olemme kotoa pois ja T saa pelailla siellä pleikkaripelejään silloin kun tahtoo ilman että tarvitsee häiritä mun omaa telekkarin katsomista ;) Eli isännän ja koiran huone selvästi.

Työhuoneeksi tuosta huoneesta ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan, koska tilaa oli senverran vähän ja mun sisustustaidoilla ei nyt tähän hätään muuta keksitty. Ehkäpä saisin sen oikean työhuoneen sitten joskus tulevaisuudessa sieltä omakotitalosta ! Toivossa on hyvä elää :)
Tuo meän koiruli ei oikeesti näytä tollaselta monsterilta, sillä ihan oikeesti on oikeen muotonen pää :D Se jostain syystä tahto vaan keikutella päätänsä ja ittiänsä joka paikkaan ku yritin kuvia ottaa, pahoittelut siis monsterin vilkkumisesta taustalla ! Neitin lempparipaikka on ikkunalauta, niinku kissoilla... Voivoi.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !