Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

Pitkästä aikaa tauko !

Pitkästä aikaa siis pidin noin vartin tauon avainkaulanauhojen teosta ja vääntelin todellakin pitkästä aikaa korvikset. Huhheijakkaa ko noita avainnauhoja saa väännellä yötä päivää, työstähän tämä jo käy ;) Tein siis äsken yhden avainnauhan valmiiksi ja päätin sen jälkeen että teen yhdet korvikset ihan ajan kans, siis sen vartin verran :D Mutta korvikset nyt syntyykin tosi nopsaan eli ei tartte ootella niiden valmistumista kovinkaan kauaa. Kunhan on vain hyvä visio ja idea niin hommahan sujuu kuin itsestään.

Näiden avainnauhojen jälkeen oli todella virkistävää puuhailla jotain ihan muuta, vaikkakin käytin näiden korvisten teossa samaa tekniikkaa, mutta silti se tuntui virkistävältä ja jotenkin "helpolta" :) En nyt tarkoita helpolta sen varsinaisessa sananmerkityksessä, vaan sitä että kun avainnauhaa alat tekemään ja aloitat sen suunnittelun, siinä menee ainakin se tunnin verran kaikkinensa. Jotenka korvisten teko oli jotenkin kauhean helpon tuntuista noiden nauhojen jälkeen :)

Käytin näissä korviksissa noita ihania akryylisiä pallukoita jotka taitaa olla varmaan kokoa 10mm, nämä löysin silloin edellisellä kerralla Oulun reissulla. Nämä oli niin kauniita, ja tuntui etten olisi melkein edes raaskinut käyttää näitä, mutta ehkä sen kaksi just ja just kuitenki.. Näiden kaveriks tahdoin sitten jotain kirkasta, heleää ja sellaista jotain kevyttä, niimpä kaivoin sitten ihanat preciosan kristallibiconet esiin sekä pieniä jotaki mitälie mustia helmiä. Molempiin koruihin kaksi kristalli-ihanuutta ja yksi musta mikälie, ja kaunista tuli !


Jep, palataanpa taas sitten niihin avainnauhoihin, kivoja ne on neki ;) Aina välillä hieman lepuuttaa aivoja ja sormia ja silmiä ja koko kroppaa ja tehdä jotain ihan muuta, virkistävää, kannattaa kokeilla !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !