Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Rannekoruja ihan sarjaksi asti

Nyt on vuorossa esittelyä eilisistä tekeleistäni ! Eilen illalla halusin tehdä ihan vaan jotain sellaista mitä IHAN ITTE tahdoin, eli nämä ei ollut mitään tilauskoruja eikä kenenkään muun mielipiteiden varjolla tehtyjä vaan tein ne ihan silleen niinku itteeni huvitti. Mulla oli visio sellasesta koruryhmästä, tai oikeestaan rannekorusarjasta jossa olis samanlaisia koruja monessa eri värissä.

Nämä rannekorut on kaikki tehty samalla tyylillä, eli käytin koruvaijeria, puristushelmiä sekä lukkoa noin niinkuin korutarvikkeiden osalta ja helmet oli sitten helmiäishelmiä monessa eri sävyssä. Näitä voisi tehdä enemmänkin, mutta tässä nyt muutama alkuun. Itse tykkäsin ihan eniten tosta mustasta sekä tuo turkoosi ja mintun väri kiehtoi mua kovasti ;) Valkoiset lasihelmet rannekorujen seassa rikkovat hieman tuota väriä, ettei olisi ihan täysin tylsät vaan ;)


Mukavaa maanantaita kaikille murusille ! ;) Kiitos kovasti kaikille uusille lukijoille että olette viitsineet vaivautua tulemaan lukijoiksini <3

<3

2 kommenttia:

  1. Nää on hienoja! Teen itelleni tän tyylisiä rannekoruja joustolankaan. Saa äkkiä laitettua kasan kerralla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Jaana ! :) Näiden korujen teko olikin jotenkin ihanan terapeuttista, sain kerrankin pitkään aikaan tehdä ihan vaan jotain sellaista mikä itseäni kiinnosti :) Tuli kauniita ja yksinkertaisia ! Joustolankaan on varmasti helppo tehdä ja tulee nopeasti :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !