Sivut

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Särölasihelmiä

Aikaisemmin näytillä oli sarja rannekoruja jotka olin tehnyt helmiäishelmistä ja niitä oli muutamia erilaisia, jotenka nyt tulee samanlainen sarja, paitsi että nämä tein ihanista särölasihelmistä. Särölasihelmet on jotenki ollu nyt jo kauan aikaa se mun juttu, ne kimaltelee niin kauniisti ja ovat muutenkin kauniita, helppokäyttöisiä ja suhteellisen halpoja. Itse tykkään niistä niiden säväyttävän värin vuoksi, ja tottakai harakka tykkää kaikesta mikä kiiltää ;)

<3

4 kommenttia:

 1. Anonyymi24/7/12

  Hei! Olisin tuosta helmikauppa.com -sivustosta kysynyt mielipidettäsi. Löysin heidän sivuiltaan tarkoitukseeni sopivan näköistä mokkanauhaa, mutta koska en ole koskaan kuullutkaan koko kaupasta, niin haluaisin kuulla vähän tilauskokemuksia.

  Onko kauppa mielestäsi luotettava ja onko toimitus sujunut mutkattomasti, ja kauanko siinä on suunnilleen mennyt?

  Olisin todella kiitollinen, jos voisit jakaa kokemuksiasi asioinnista tässä verkkokaupassa.

  maria

  VastaaPoista
 2. Hei !

  Oma kokemukseni tästä kyseisestä verkkokaupasta on todella hyvä ja ainoastaan olen saanut iloita kun paketti on tullut, kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä.

  Asiakaspalvelu heillä toimii moitteettomasti ja kyselyihin saa melkeinpä välittömästi vastauksen, jos nyt ei saman päivän aikana viimeistään seuraavana, jotenka sekin pelaa hyvin.

  Oon itte tykänny tosi paljon tilata heiltä, paketit tulevat muutamassa päivässä ja heiltä tulee aina sähköpostiin viestiä kun ovat tilauksen laittaneet postiin. Paketit tulevat isohkossa pahvilaatikkokirjekuoressa(?), ja aina on kaikki pakattukin hyvin ja siististi pusseihin joissa vielä lukee päällä mitä ne on :)

  Suosittelen kyllä tilaamaan Helmikauppa.comista ihan reippaasti vaan, turvallista on ja taatusti saat itsellesi siitä sellaisen kaupan jossa asioit usemmankin kerran :)

  Tilauslahjatkin ovat ihania aina ;)

  Toivottavasti näistä oli apua sinulle Maria :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi24/7/12

  Kiitos paljon vastauksestasi! Taidankin kokeilla kyseisestä kaupasta tilaamista, kun kuulostaa sen verran hyvältä.

  Hyviä kesän jatkoja sinulle!

  maria

  VastaaPoista
 4. Eipä mitään, kiva kun voin olla avuksi :) Hyvää kesän jatkoa myös sinulle !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !