Sivut

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Sisustusjuttuja

Muutama kuva tämän päivän puuhista ja vähän sisustusjuttujakin siihen väliin. Aamulla oli suunnitelmissa lähtee pikkusen ostoksille kaupunkia kohti ja suunnitelmiin tulikin heti muutos kun puhelin piippas ja viesti tuli että meidän toinen uuden uutukainen soffamme oli tullut Askoon, vihdoinkin ! Jotenka ensteks lähdettiin sitä hakemaan ja saatiin se sisälle ja sitten vasta ostoksille.

Sohva on oikein kiva ja Askon omaa mallistoa, pieni ja kahdenistuttava. Just sopiva tuohon pikkuhuoneeseen ihan vaan elokuvan katsontaa ja pelaamista varten. Miksei siihen nyt joskus mahdu nukkumaankin jos on pakko, vieraiden siis... Nyt pitäisi sitten miettiä hieman tuota sisustusta uusiksi tuohon pikkuhuoneeseen, sohva on ihan erivärinen kuin aikaisempi jotenka ainakin verhot menee vaihtoon ja varmaan jotain pikkutavaraa sopivasti.

Itse pidän sisustuksessa aika tummista sävyistä ainakin noiden hyllyjen yms. suhteen ja sohvat on kans kiva jos ovat tummia sävyiltään. Jotenka kun näin on niin sitten pitää muun sisustuksen olla hieman vaaleampaa ja värikkäämpään, vaikken nyt niin väreistä kauheasti sisustuksessa pidäkään. Lähinnä tykkään ruskeasta, vaaleasta, beigestä, vaaleanpunaisesta ja vaikka turkoosi voisi olla ihan kiva. Sellaisia neutraaleja sävyjä ja pikkusen maustaa sitä sitten kivoilla yksityiskohdilla.


Kuvassa näkyvissä myös meidän "uusi" ruohonleikkurimme, koska edellistä ei ollut ollenkaan. Eli ihan ensimmäinen ruohonleikkurimme, tadaa ! Nyt se T tuolla sillä ajeleekin innoissaan, saadaan vihdoin tuo viidakko pois, jes !


Sohvakuvia hieman vielä keskeneräisestä sohvanraahausurakasta :D Laittelen sitten valmiista huoneesta paremmat kuvat :) Nuo verhot aion vaihtaa valkoisiin yksinkertaisiin joissa ei ole kuvia, ja ehkä sitten jotain pientä vielä. Tykkään myös ettei sisustus ole liiallista, eli ei kauheesti tilpehööriä joka paikkaan vaan keep it simple ;) Tuo oikealla oleva hyllykkö lähti myyntiin, oon vihannut tuota melkein siitä asti kun se ostettiin :D

Oulussa käydessämme ostin ne pari Iittalan kivituikkua jotka olivat ihanan erikoisen värisiä koska olivat niitä ns. välivärejä, eli kahden "oikean" värin sekoittuessa toisiinsa tekovaiheessa tulee väriväri jotka ovat sitten sitä kakkoslaatua. Mua ei kiinnostanut oliko ne ykköstä vaiko kakkosta, tykkäsin vaan tosta ihanan karkkisen vihreän sävyisestä väristä ;)

Ihana väri ! Ei ole omenanvihreä eikä sitten se vedenvihreä vaan joku nätti ihana kiva väliväri !

Muita tuikkujani, vielä puuttuu kokoelmista vaikka ja mitä värejä, muunmuassa keltainen on hakusessa !

Jep, mukavaa iltaa kaikille !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !