Sivut

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Snow white and the Huntsman

Käytiin eilettäin iltasella T: kans kattomassa elokuvateatterissa se uus paljon puhuttu (kehuttu?) leffa elikkä Lumikki ja metsästäjä ihan näin suomalaisittain rykästynä. Kauheen kuulonen suomeks, kuulostaa paremmalta ja fiinimmiltä englanniks :D


Leffa oli kyllä hyvä, hieman ehkä sellainen "tietokoneella" tehty, mutta mun mielestä juoni oli tosi kiva ja jäljitteli kivasti oikeeta Lumikki -tarinaa, mutta siihen oli hyvin lisätty kaikkea muuta ja mahdotonta. Mulle leffa oli vähän samaa tyyliä kuin Twilight -leffat, ja tämähän johtuu siis ainoastaan siitä että Kirsten Stewart oli pääosassa, ja en osaa ajatella sille muuta roolia kuin Bella. Pitänee koittaa päästä yli siitä... Mutta sillä on jotenki samat ilmeet kaikissa samantyylisissä kohtauksissa, ja ei ehkä ole näyttelijänä sellainen "muokkautuva" ja rooliinsa eläytyvä, ainakaan tässä kyseisessä leffassa.


Mutta jos jättää kiinnittämättä huomiota tollasiin turhanpäiväsiin yksityiskohtiin ja lähti vaan mukaan nauttimaan leffasta niin siitähän todellakin nautti ! Välillä sai nauraa ja välillä sai säikkyä :D Hyvä yhdistelmä siis, ja mä oon niin superisti hömppäleffojen ystävä että tykkäsin kyllä ! Ja saihan sitä mieskomeuttakin ihailla välistä, ei siis pelkästään T:n seuraa vieressä vaan ihan valkokankaalta tsiigailtuna ;) Se metsästäjän roolissa oleva Chris Hemsworth oli superkönsikäs, siitä olis voinu olla enempi vähäpukeisempia otoksia, noh, tyydyin ihastelemaan sen rujoutta ;)


Eli, yhteenvetona vois olla että pidin leffasta ja eikä harmittanut maksaa sen katsomisesta, jotenka onnistunut reissu oli ! Kaikki kuvat on lainattu netistä googlettamalla hakusanalla snow white and the huntsman.


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !