Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

Sohvien vaihtoa

Voi jösses, kuulkaas kyllä on kämppä nyt sekaisin, apua, mistä mää löytäisin edes itseni täältä ! Päätettiin T:n kans kaikessa hulluudessamme että nämä kaksi "vanhaa" sohvaa saa lähtä ja uudet tilalle. Toinen sohva onkin ollut jo jonkin aikaa käytössä, ja siitä oon halunnut eroon jo parisen vuotta, nyt se sitten saa lähtä ! Tää olohuoneen sohvahan me ostettiin joku puolisen vuotta sitten ku tähän uuteen kämppään muutettiin, oli vähän sellainen pakkorako.

Muutto pienemmästä kämpästä isompaan, vaati mielestäni kaksi sohvaa, yksi pikkuhuoneeseen ja toinen sohva sitten olohuoneeseen. Silloin meitä miellytti kulmasohvan tyyliset sohvat, mutta hyvin pian huomasimme ettei se kovin käytännöllinen sitten kuitenkaan ole. Ne hiton käsinojat on jotenki hankalat, aina joutuu hiissuttiin takapuolta vinottain että mahtuu sohvapöydän ja sohvan välistä liikkumaan, tai sitten niinkuin minä teen, konttaan sohvan läpi :D Mutta joo, huono ostos oli, vaikkei sohvassa itsessään mitään vikaa ole, se ei vain meille passannut.

Eilettäin käytiin sitten pikapikaa Askossa kun kaupungin suuntaan kuitenkin mentiin, ja sieltähän lähti sitten mukaan kaksi sohvaa heti kerralla, plus tietty muuta mukavaa ;) Toinen sohva maksettiinki jo ja se piti laittaa tilaukseen ja sen pitäis tulla joskus parin viikon sisään. Tämä sohva on siis vain kahden hengen istuttava ja se me survotaan tonne pikkuhuoneeseen. Haluttiin sinne pieni sohva vain, koska tuo huone on lähinnä meillä koiran käytössä ja T:hän siellä joskus pleikkaria pelailee, muutoin sitä ei ole käytetty. Jotenka sohvankin piti olla sellainen ettei se nyt ainakaan mikään valkoinen nahkasohva ole joka maksaa miljoonia, vaan nätti ja pieni ja kätevä. Siinä voi hyvin istua kaksi ja katella leffaa ja samalla se hoitaa sitten koiranponnahduslaudan -virkaa. Meillä neiti on niin pieni että se tykkää yksinollessaan katella ikkunalaudalla maailmanmenoa ;)

Olohuoneeseen ostettiin sitten sellainen jätti-iso divaanisohva, ja ihan vaan sen takia koska se oli suht halpa ja se oli ainoa kappale. Halvalla lähti ja se oli hieno, just hyvän värinen, tais olla niinku tumman harmaa väritykseltään. Passaa meidän muutenkin aika tummaan sisustukseen huonekalujen osalta. Kuvituksena tässä postauksessa toimivat tavallaan ennen ja jälkeen kuvat, eli kuvat vanhoista sohvista ja kuvat sitten netistä lainattuina ne uudet sohvat :)

Vanha olohuoneen sohvamme, kulmasohva.

Pikkuhuoneen vanha divaanisohva.
Ja sitten ne netistä lainatut kuvat, jos vain löydän ne vielä :)

Garda, 2H, normaalisohva, pikkuhuoneeseen ! Tämä sohvamalli tulee, mutta väri on joku tumman harmaan sävyinen, ja pähkinän väriset jalakset.
Sting divaanisohva, ja tämänvärinenkin se taisi olla. Jalat on kätevät, pystyy hyvin imuroimaan ryönät pois ;) Leveyttä tuolla selkänojalla on n. 302cm eli leveyttä piisaa, mutta on meillä iso olkkarikin ! Me like !

Näin meillä siis, tällaista näinä päivinä :) Huomenna hakemaan tätä alimmaista kaunokaista kotiin, toivottavasti T jaksaa yksin kantaa, mullahan ei tätä hartiavoimaa ihan hirviästi ole ;)

<3

6 kommenttia:

 1. Anonyymi3/4/13

  Onko ollut tuo Sting divaani hyvä? Sama harkinnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips !

   Juu on ollut todella hyvä, en vaihtaisi enää millään pois :) Jatkuvassa ja kovassa käytössä on ollut eikä ole tullut minkäänlaisia kulumia, venymisiä tai painaumia. Laadukas sohva ja suosittelen kyllä lämpimästi :)

   Poista
 2. Anonyymi3/4/13

  Kiitos kovasti vastauksesta! Tilattu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pystyin olemaan avuksi siinä viimeisessä valinnassa ;)

   Poista
  2. Anonyymi27/1/14

   Pystyykö tuota divaaniosaa kääntämään?

   Poista
  3. Hei! Valitettavasti tässä mallissa ei voi divaaniosaa kääntää :) ei ole kyllä haitannut, sohva on pitänyt muotonsa edelleenkin hyvin :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !