Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

Aarrearkku avataan !

Blogissa Hopean Tähden oli tuossa muutama päivä sitten, tai no viime viikolla, suuret alennukset ! Siellä blogin pitäjä luopui kaikista ihanuuksiistaan ja tarjosi tällaista upeaa tilaisuutta meille muille helmihulluille. Minä ja muutkin helmeilijät, koruilijat ja muuten vaan hieman kahelit nupistansa otimme osaa ja tuhlasimme rahamme näihin kaunokaisiin !

Tutustukaapas itte ja huokaiskaa kunnolla ääneen samalla kun ihastelette onnessanne ;)Akaattia

Violettisia raidallisia akaatteja

Opaliitteja nauhallinen


Kasa erinnäisiä karneolihelmiä. Kokoja on vaikka ja mitä ja muotoja myöskin.

Hempeän vaaleanpunaista serpentiiniä

Karneoli nappeja

Haukansilmä akaattia kahdessa muodossa.

Akaatteja

Akaatteja kahdessa koossa ja muodossa. Pyöreitä 10mm ja rondelleita 15mm.

Jaspista

Pieniä makeanveden nugetteja.

Tsekkiläistä lasihelmeä
Ja tadaa, siinäpä olikin ! Voi että, oon ihastellu näitä nyt tässä jo muutamaan otteeseen ja huokaillut. Kuinka voikaan tämä koruilu viedä näin mennessään ! Välillä meno pelottaa mutta antaa mennä vaan ;) Nyt koittaa taas illasta se aika että lämpöä ei niin kauheesti ole, jotenka minä painun lenkille sauvojen kera ! Mukavaa loppuiltaa kaikille murusille !

<3

7 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Kyttäsin niitä myös mut myöhästyin vähän kun kaikki parhaat oli jo varattu.. Piti sitten suruun shoppailla muualta (vaikka olenkin ostokiellossa..shhhh) :D

  VastaaPoista
 2. Omani olivat myös ihania <3 Löytyi sekalainen mv-helmiä, jaspista, rondelleina ja pyöreinä, kultaobsidiaania, bronsiitti-rondelleja ja akvamariinia. Akvamariinit nousi suosiksiksi, samoin sekalainen kunta jaspista <3 Ihania helmiä, joista VARMASTI syntyy jotain ja pian ;)

  VastaaPoista
 3. Voi..myöhästyin.. Taidan lohduttautua kuten Sara :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi aina löytyy lohtua jostain ;) Vaikkapa jostain oikein kivasta helmikaupasta ;) Ninni: Sullekin kertyi melkoinen saalis kyllä, jään innolla seuraamaan mitä keksit niistä ! :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit ostokset:-)

  VastaaPoista
 6. No nyt jään odottamaan mitä saatkaan näistä aikaisiksi :) Makeanvedenhelmet ovat aivan valloittavia samoin kuin nuo imperial jaspikset. NAM

  VastaaPoista
 7. Minä myös jään odottelemaan mitä saan näistä aikaiseksi ;) Sitten jossain vaiheessa jahka aikaa riittää muuhunkin kuin avainnauhojen tekoon ;) Näiden kanssa ei tahdo häsytä, ovat liian kauniita siihen että tekisi jotain puolihuolimattomasti :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !