Sivut

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Avainnauha

Huomenta vain kaikille ja oikein mukavaa keskiviikkopäivän aloitusta :) Tässäpäs teille keskiviikkoaamun kunniaksi pieni esittely kuumetta edeltävän hetkenä tehdystä avainnauhasta. Maanantaina on siis koru tehty ja maanantiana mulle nousi kunnon kuume heti illasta ja sillä tiellä ollaan edelleenkin, huoh sanon minä ! Kuume on pirullinen tauti, se vie voimat ihan täysin ja joutuu viettämään päivät ihan vaan maaten... Kuinka tylsää ! En jaksa edes koruja väännellä että saisin jotain tekemistä, päätä särkee ja sormia kolottaa, jotenka koruilu saa nyt jäädä muutamaksi päiväksi että pääsen parantumaan :)

Jospas tekisin sitten niitä BB postauksia korupostauksien sijaan ;) Nyt kuitenkin tässä kuvat syksyisestä avainkaulanauhasta !


Ylläolevassa kuvassa molemmat yhtäaikaa valmistuneet avainnauhat.

<3

7 kommenttia:

 1. Kaunis avainnauha!

  Olet seurannut aiemmin blogiani Killikorut. Muutin blogini uuteen osoitteeseen, joten jos haluat vielä seurailla, niin lisää uusi osoite seurantalistaasi. :)

  Tiana X
  tianax.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kaunis väriyhdelmä! Kyllä mä kannatan koruilua BB:n sijaan ;)

  VastaaPoista
 3. Tinkki: Kiitos paljon :) Tuollahan tuo sinun uusi blogisi onkin seurantalistalla blogin oikeassa reunassa :) Ja olenkin vieraillut jo useamman kerran :) Kiinnostaisi niin pirusti ne Skull Cameot !

  Meke: Kiitti ! Ja hei, jokaiselle jotain ;) Koruilut jatkuu jahka mun nokkaa loppuu vuotamasta :D

  VastaaPoista
 4. hih, samaa mieltä meken kanssa tuosta koruilut vastaan bb -vertailusta. bb kuuluu niihin ohjelmiin joita en oo yhtä ainutta jaksoa katsonut, en edes pätkiä, enkä tule katsomaankaan. mutta itse kukainenkin saa katsoa sitä mikä kiinnostaa - itse katson sitten kaikki csi:t sun muut murhasarjat :D mutta korua mun piti tässä kommentoida - yksinkertaisesti AIVAN ihana. upea riipus, ja kauniisti sopii tuo helmiketju sille kaveriksi :))

  VastaaPoista
 5. Outiriina: Näinhän se on, jokainen tykkää niistä ohjelmista mistä tahtoo :) Ja minäkin olen murhaohjelmien sun muiden sen tapaisten suuri ystävä ! Rakastan kaikkia dekkareita ja jännäreitä ja muita ihania jotka nostattavat ihon kananläskeille ;) Ja kiitos kovasti korukehuista, lämmittää mieltä kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Kivat avainkorut syksyisissä sävyissä.
  Pakko kommentoida tuota BB asiaa. Meillä kukaan ei ole kiinnostunut siitä, mutta anoppi ja miehen sisko ihan hulluina! Niin se maku vaihtelee.
  Parempia vointeja sinne kuumeen uhrille ja kiitos käynnistäsi:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Eila :) Tuo BB on kyllä sellainen aihe joka taatusti herättää keskustelua, ja hyvähän se on, eipähän tuu liian hiljaista :D Onneksi olen jo paranemaan päin ja pääsen taas korujen pariin, sormet jo syyhyää ja tahtovat väkisin kaivaa pihdit esiin... Tai edes hipelöidä helmiä laatikoissa :D

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !