Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

Avainnauhoja vol ties mitä

Jälleen avainnauhoja, nämä ovat kaksi viimeisintä avainnauhaa jotka tein tuohon jättitilaukseen. Tässä koko tilauksessa piti olla yhteensä 9 nauhaa eli 5 turkoosia, 3 pinkkiä ja yksi oranssi. Kuvat alla näistä aikaansaannoksistani :)

Tänään kolahti myös postiluukusta se ihana aarrepaketti, siitä saatte kuvia hieman myöhemmin ;) Oli aivan ihania ja kauniita yksilöitä, olisin voinu syyä vaikka kaikki ku näyttivät niin ihanan herkullisilta !


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ! Toivottavasti ei kenelläkään ole ihan kauhea maanantai ollu :)

<3

6 kommenttia:

 1. Arvuuttelen, että Hopean tähden -tilaus tuli =)

  VastaaPoista
 2. Hihih, kuinkas osasitkaan arvata :D Voi että ne oliki ihania kaikki ! Jokos itse pääsit hypistelemään omia tilauksiasi ?

  VastaaPoista
 3. Vielä olen kolmeen töissä, neljän jälkeen vasta kotosalla. Toivottavasti itsekin silloin pääsen hypistelemään ihanuuksia, häneltä olen aina saanut niin upeita kiviä!! Oletko muuten tuossa käyttänyt titaanilankaa vai mitä lankaa käytät?

  VastaaPoista
 4. Kyllä oli kauniita kiviä, ja todella laadukkaita :) Käytin näissä koruissa jotaki tollasta hopeoidun kuparilangan tapasta, ei ehkä oo niin kiiltävää, mutta ihan kaunista kyllä :) Mistäkähän sellaista titaanilankaa muuten vois hommata ? Koitin googlettaa mutta ei osunut silmään ainakaan mistään suomalaisesta nettikaupasta ?

  VastaaPoista
 5. Kun titaanilanka muistuttaa kovin ulkonäöltään tuota, siksi kysyin ;) Titaanilankaa saa Idänhelmi-nimisestä verkkokaupasta. En ole ainakaan törmännyt muuta verkkokauppaa, joka sitä myy. Ja tiedoksi, että titaanilanka on materiaalina melko mukavaa työstää, jäykkää se voi olla ja se pitää heti työstää, koska "jämähtää" muotoonsa. Ja anteeksihan se ei anna naarmuja, koska on niin mattapintainen, en ole vielä testannut sen rummuttamista, mutta pitänee testata =) Ja se kuluttaa myös noita leikkureita, joten kannattaa olla toiset varalla.

  VastaaPoista
 6. Aikamoinen värisuora :)
  Kivannäköisiä!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !