Sivut

torstai 9. elokuuta 2012

Avainnippu talteen nätisti

Tekasin tällasia sitte tänään :) Avaimet ja avainniput saa fiksusti ja nätisti talteen kun köyttää ne yhteen tällaisella. Ei tarvitse etsiä avaimia laukun pohjalta ja kirvata vesisateessa ulkoportailla kun avaimia ei meinaa millään löytyä. Tässäpä siis ratkaisu siihen, tämänkin asian voi hoitaa kauniisti ;)

Koru on tehty 0.5mm vaijeriin ja molemmissa päissä on tuplapuristukset ettei pääse helmet karkaamaan. Toisessa päässä on tuollainen avainrengas ja toisessa päässä sitten sellainen suuri papukaijalukko joita käytän myös avainnauhoissa. Otin mukaan myös mun kesäkassin rekvisiitaksi ;)<3

6 kommenttia:

 1. ehdottomasti hyvä idea ;)

  VastaaPoista
 2. Näin jossain blogissa samantapaisen ja piti tehdä sellainen.. Unohtui, mutta taidanpa heti huomenna tekaista. Nimim. avaimia syövän laukun omistaja :)

  VastaaPoista
 3. Sara: Aijaa, missäköhän blogissa sellainen on ollut, sieltähän voisi saada vinkkejä muunkinlaisiin avaimenperiin :) Ja kannattaa kyllä tekaista itsellekin tällainen, ja vaikka jokaiseen laukkuun ni pysyypähän avaimet mukana :D Mulla kans tahtoo nuo laukut olla melkoisia ahmatteja ja avaimet on niiden lemppariherkkuja ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea ja tosi hieno tuo sun laukku myös:-)

  VastaaPoista
 5. Näin vaan jossain sattumalta ja palautui nyt mieleen kun näin tuon :) Yhtään en muista missä...

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !