Sivut

tiistai 28. elokuuta 2012

Feeling sick

Sieltähän se pöpö hyökkäs munki kimppuun, koska nyt meinaan on melkoisen järkyttävä olo, huoh :/ En olekaan ollut pitkään aikaan kipeänä, taitaa edellinen kerta olla viime kesänä kun olisi pitänyt mennä kesätöihin. Mulla on tää sairastelubuumi aina just sillon ku ei pitäis. Onneks tässä on nyt melkein viikko aikaa sairastaa ennenkuin pitää olla vähän enemmän skarppina :)


Eilen ei illalla ollut vielä näin kauhee olo, eikä tuntunut että olisin jäänyt rekan alle, jotenka vääntelin kaks avainnauhaa. Niistä saatte kuvia vähän myöhemmin, tämä postaus on nyt tällainen säälinhakureissu :D Miks ihmeessä jonku on pitänyt keksiä kuume, kurkkukipu, pääkipu ja kaikki muut inhottavat jutut ?! Kuume saa mut voimaan aina niin tajuttoman pahoin ettei musta oo mihinkään muuhun kuin makaamiseen ja mun kintut ei meinaa pysyä paikoillaan ! En todellakaan ole henkilö joka rakastaa maata sohvan nurkassa päivätolkulla ja syödä lääkkeitä. Mä tahon touhuta, käydä lenkillä ja puuhailla korujen kanssa. Tällä hetkellä mun naama on niin punanen ja huippaa ku vähänkin koitan nousemisen elkeitä miettä ja ei muutakuin pää takas tyynyyn.
Noh, minkäs teet, nyt sitä mennään sitten mustaherukkamehun ja särkylääkkeiden voimalla muutama päivä ja toivotaan ettei ole paha pöpö ! Aion ottaa kuitenkin rennosti, en stressaa mistään, vaan kahtelen tuota BB:n 24/7 hymy huulilla :) Korukuvia tulee illasta jahka saan siirrettyä kuvat koneelle, pittää laittaa T hommiin kun saapuu töistä parin tunnin päästä :)

Tsemppiä muillekin jotka ovat joutuneet taudin uhriksi !

<3

2 kommenttia:

  1. No voihan tauti, toipumista!
    Täälläkin Kuopus toi taudin taloon, itse yritän väistellä.. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitos Eija, yritetään pärjätä :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !