Sivut

perjantai 17. elokuuta 2012

Helmihattu putiikki

Tuossa muutama päivä sitten huomasin kun blogin Korustamo pitäjä ihana Eila oli tehnyt todella kauniita kirjanmerkkejä erikoisista kirjanmerkkiaihioista. Ihastuin näihin ja kysäisinkin sitten mistä hän oli ne löytänyt ja sain linkin Helmihattu -nimiseen verkkokauppaan. Tässäpä tulee siis juttua hieman siitä kyseisestä verkkokaupasta ja pikku vinkki myös ;)

Helmihattu -verkkokauppa on siis perustettu vasta tämän vuoden puolella, vaikkakin Helmihattu -nimikkeellä on koruilua harrastettu jo useamman vuoden. Helmihattu on Klaukkalalainen koru- ja tarvikeliike ja helmikuussa on avattu vielä lisäksi verkkokauppakin. Tässä esittelen hieman tuota verkkokaupan puolta teillekin jotka ette vielä ole tästä kaupasta kuulleet ! Itsekin törmäsin vasta nyt tähän ja kiinnostukseni heräsi välittömästi. Toivottavasti myös teilläkin ja tahdotte tukea uutta verkkokauppaa !

Verkkokaupasta voit helposti tilailla haluamiasi tuotteita kirjautumalla/rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi ja näin ollen voit tallentaa ostoskorisi ja miettiä usemmankin kerran mitä mielesi halajaakaan ;)

Tilaamisen jälkeen ja ostospäätöksen teon jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Maksutavat ovat ehkäpä vielä tässä vaiheessa hieman "alkeelliset" eli tilauksen tarkastamisen jälkeen verkkokaupasta tulee sinulle lasku sähköpostiin jossa on tiedot tilauksen maksamista varten. Tilaukset toimitetaan tavallisesti 1-3 vuorokauden kuluttua maksun vastaanottamisesta, myös nouto on mahdollista ! Kaikista alle 20e tilauksista peritään 2,5e postikulut. Palautusoikeus on sama kuin normaalistikin ja kaikkialla eli se 14 päivää ! Aina ensin täytyy kuitenkin ottaa yhteyttä yritykseen, jotta reklamaation teko on selvää kaikille osapuolille.

Tällä hetkellä verkkokauppaan tahdotaan enemmän rekisteröitymisiä, jotenka putiikilla onkin hyvä tarjous joka on voimassa 31.8 asti ! Käykäähän siis kaikki uudet asiakkaat rekisteröitymässä sivuilla ja saatte sähköpostiinne koodin jolla saatte ostoksistanne -30% alennuksen, alennus koskee myös tarjoustuotteita ! Tarjouskoodi on voimassa vain kerran ja vain yhdelle asiakkaalle, eli et voi siis jakaa omaa koodiasi ystävillesi vaan jokainen rekisteröityjä saa omansa :)

Tässä alle kokosin omia lemppareitani mitä aion laittaa tilaukseen tuolta ! Ihastuin niin kovasti noihin Eilan käyttämiin merenneitoihin että niitä on saatava välittömästi !!! Verkkokaupassa on todella paljon vähemmän tuotteita kuin esimerkiksi myymälässä, mutta eiköhän sinne pikkuhiljaa saada enemmänkin tuotteita kun asiakkaita tulee lisää. Itse tahdon välttämättä ainakin nuo merenneidot ja nuo sulkakirjanmerkit. Käykäähän tutustumassa :)Kaikki kuvat on lainattu Helmihattu.fi sivustolta !

<3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !