Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Helmikorin sisältöä

Jei, just kolahti postiluukkuun tilaukset Helmikorista ja voi että mikä ihana värikimara sieltä paljastuikaan ! Muutamia kuukausia takaperin tilasin kans jotain tästä kyseisestä putiikista ja sain kiitolahjana sitten pienen pussukan värjättyjä jadenugetteja, ihastuin niihin ihan täysin ja niitä oli pakko tilata sitten lisää. Tein niistä kiitoslahjana saaduista nugeteista pari kirjanmerkkiä ja ne oli niin syötävän suloisia, jotenka nyt on lisää "karkkeja" ja saan tehdä taas lisää kivoja juttuja :)

Nämä jadenugetit ei olleet kalliita, parilla eurolla pääsee per pussukka, ja pussukasta niitä löytyy 20kpl, riippuu tietty koosta. Itse otin kahta erilaista kokoa, pieniä nugetteja kaikissa väreissä mitä oli ja suurempia nugetteja niissä molemmissa eli pinkkiä ja keltaista. Ovat ihania ja tosi kivoja käyttää, vaikkapa näin kesän lopulla kivoissa kesäisissä rannekoruissa tai festarikorviksissa. Ajattelin tehdä itselleni niistä kirjanmerkin myöskin, olen syksyisin kova lueskelemaan kirjoja ja vaikka mitä muuta :)

Tilauksessa oli myöskin vähän filigraanipalluroita koossa 12mm sekä kaksi kelallista Beadalon -koruvaijeria koossa 0.38. Mulla on aikaisemmin ollut aina sellaisia "halpis" koruvaijereita koossa 0.6 ja 0.5, jotenka nyt ajattelin kokeilla vielä tällaista hieman pehmeämpää ja ohuempaa vaijeria. Vaijeria olisi tarkoitus koittaa soveltaa avainnauhoihin, mitäpä olette mieltä rakkaat kanssakoruilijani, oletteko olleet tyytyväisiä tähän vaijeriin ja kokoon ja mitä olette mieltä pysyykö avainnauha suht hyvin kiinni jos käytän vielä molemmissa päissä tuplapuristushelmiä ? Kokemuksis kiitos kaipailisin <3

<3

2 kommenttia:

  1. jos haluaa kivoja löytöjä, blogistani löytyy linkki toiseen blogiin, joka myy helmiään pois =) Kauniita yksilöitä löytyy ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä Ninni, kävinkin heti katsastamassa tarjonnan ja löytyihän sieltä vaikka ja mitä :) Toivottavasti jotain saisin kotiinkin asti, näytti menevän melkolailla nopeasti ja kuin kuumille kiville ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !