Sivut

torstai 2. elokuuta 2012

Herkkuja

Kuten aamupäivällä mainitsinkin tänään kilahti postiluukkuun myös toinen kiva paketti joka sai hymyn huulilleni ;) Helmikaupasta tuli kivoja juttuja ja olin ihan happy !

Varasto kaipasi täydennystä ja sitähän se sai, paljon kaikkea sellaista mitä tarvitsee kokoajan, eli aika perusjuttuja juu :)
Huomaa kyllä itsekin kuinka lähettyvillä se syksy alkaa jo olemaan kun mieli väkisinkin kääntyy myös koruilun suhteen hieman tuonne tummempiin sävyihin ja ei niin kirkkaisiin ja välkehtiviin. Nyt itseäni miellyttää kaikki violetti/lila ja vihreä, turkoosia toki unohtamatta. Tähänkin tilaukseen tahdoin paljon vihreitä sävyjä noissa helmiäishelmissä sekä kirkkaita peruslasihelmiä joita tulee käytettyä koko ajan ja joka paikassa. Varsinkin avainnauhoissa... Muutoin kirkkaita, ainakaan noita säröisiä lasihelmiä en muulloin muualla käytäkään, ne ovat hyviä täytehelmiä kaulakoruihin ja avainnauhoihin.

Tilaukseen otin myös kokeiluun mukaan siemenhelmiä koossa 8/0, eli ei mitenkään kauheen pieniä muttei mitään suuriakaan. Ajattelin käyttää näitä avainkaulanauhoissa tai kaulakoruissa ja miksei jossain muuallakin jahka keksin niille hyvän käyttökohteen. Tämän tilauksen mukana tuli aivan ihana kiitos -lahja ! Tollasia Presiocan kristallibiconeita monessa eri värissä ! Olin ihan haltioitunut ja innosta kiljuen pompin paikallani. Nuo helmet on mun tietääkseni kuitenki aika hintavia enkä sen vuoksi ole viitsinyt tilata niitä, ainakaan tuollaisissa väreissä ja nyt sain ne ilmaiseksi ja aion taatusti tehdä niistä jotain eeppistä ;) Kauniita !!

Suosittelen siis ehdottomasti jokaisen kokeilemaan tilaamista tästä kyseisestä putiikista, on nimittäin niin ihana palvelu ja tuotteet ovat juuri sitä mitä pitääkin ! Terveisin kanta-asiakas !

<3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !