Sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kiiruspäivä

Tänään on ollut sen verran hommaa etten ole juuri ehtinyt kotona edes pyörähtämään :/ Aamusella touhuilin aamujuttuja heräämisen jälkeen ja sitten päivemmästä kuului kutsu mustikoiden kimppuun mamalle. Vanhukset oli käyneet meidän mökillä yhden yön ja poimineet neljä ämpärillistä mustikoita ! Täällä meidän perällä on ollut hieman heikohkosti mustikoita ja muita marjoja, joten oli yllätys että Ranuan maisemilla oli tarjota niin paljon enemmän :)

08871ac0e94111e190351231381b5983_7_large
Weheartit.com
Tämä päivä on siis mennyt ihan pelkästään mustikoita siistiessä ja nurmikolla istuessa, huoh mitä hommaa ! Mulla on ihan siniset/mustat sormet sekä huulet koska pitihän sieltä "välillä" poimia muutama suuhunki ;) Istuin varmaan jotain 3h siinä maassa ja nyt on alaselkä niin jumissa ettei pahemmin pääse sohvalta ylös, apua ! T joutuu välillä vetämään kädestä että pääsen käymään vessassa tai syömässä :D Muutoin vietänkin aikaani tässä sohvalla mitä kummallisimmissa asennoissa... Kylläpä se taas yön aikana paranee ja olen huomenna entistä ehommassa kunnossa !

Tänään oon tehnyt paritkin korut, toisesta en voi vielä laittaa kuvia koska se on menossa lahjaksi ja lahjan saaja saattaa saada muuten liian aikaisin vihiä :) Toinen oli siis rannekoru ja tämä toinen on sitten tilauksesta tehty avainnauha. Huomenna tulee kuvat siitä, en viitsinyt enää nyt illasta alkaa kuvailemaan ja raahaamaan kaikkia noita kuvausrekvisiittoja keittiön pöydälle. Huomenna tulossa siis heti aamusta, jahka saan sen kuvattua, korupostausta :) Jei !

Tumblr_m8wf0sujgm1qd7p3ro1_1280_large
Weheartit.com
Tänään käytiin myös T:n kans syömässä Hesellä pitkästä aikaa, siitä on varmaan puoli vuotta aikaa kun viimeksi siellä söin, ei enää kuulu oikein ruokavalioon nuo hampurilaiset. Nyt halutti vaan niin paljon etten voinut vastustaa enää :D Olin possu. Nyt jatkan sunnuntain viettoa tässä sohvalla dataillen ja katsellen television tarjontaa, jospas vaikka Koston laittaisin pyörimään :) Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille !

<3

1 kommentti:

  1. Pitäähän sitä välillä herkutella. Ranuasta tulee mieleen aina hillat....

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !