Sivut

torstai 23. elokuuta 2012

Korutaivaan tilaus

Korutaivaasta ostoskoriin kilahteli ihan perustuotteita kuten valkoisia helmiäishelmiä, muutamia kivoja riipuksia, oransseja helmiä, foliosydämiä ja pikkusia lamppusydämiä yms. Semmosta perustavaraa vaan, ei mitään sellaista mikä aiheuttaisi riemunkiljahduksia ;) Pakkorako oli tilata nyt kun valkoiset helmiäishelmet koossa 8mm loppuivat kesken ja niitäkin tarvii aina ja joka paikkaan. Korutaivaassa oli myös tarjous viikonlopun ajan että saa tilauksistaan sunnuntaihin mennessä -20% vai olikohan se -30% en nyt oo ihan varma.. Tarjous loppui siis sunnuntaina, ei ole valitettavasti enää voimassa.
Syksyyn sopii oranssi ja aionkin käyttää näitä kivoja oransseja juttuja avainnauhoissa lähinnä. Kiitoslahjana tuli jotain tuollaisia sinisen sävyisiä pikkusia helmiä, mitähän noista keksis... Nyt on ollut parina päivänä hieman kipeähkö olo ja päätä jomottanut, jotenka koruilut ovat olleet hieman jäissä. Tai no ei nyt jäissä, onhan tässä sommiteltu ja suunniteltu ja miettitty vaikka ja mitä, mutta itse toteutus on vähän jäänyt. Mulla on iso projekti kesken tuossa olohuoneen lattiallakin, pitäisi uusimmat ostokset saada lajiteltua omiin pussukoihinsa ja lokerikkoihin etteivät jää jalkoihin, mutta sekin on saanut jäädä kun pään jomotus on ottanut erävoiton ! Kyllä tästä vielä noustaan, tänään ollut jo parempi päivä :)

<3

4 kommenttia:

 1. Anonyymi25/8/12

  Ihania! Oletko koskaan tilannut Omakoru.netistä?

  VastaaPoista
 2. Hei ! En ole koskaan tilannut mutta käväsin tutustumassa sivustoon ja näytti ainakin ihan kivalta :) Kiitos vinkistä, en ollutkaan aiemmin kuullut kyseisestä verkkokaupasta :) Käyn tutustumassa myöhemmin enemmän, josko vaikka löytyisi jotain tilaamisen arvoista ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi25/8/12

  Itse olen vasta katsellut noita kaikkia helmikauppoja. Olen ihan äskettäin ihastunut helmiin... vielä epävarma osaisinko tehdä mitään, mikä näyttäisi edes lähes yhtä ihanalta kuin sinulla vai pitäisikö vain tyytyä ihailemaan muiden tekemisiä :D
  Kiitos muutenkin blogista. Sitä on tosi kiva lukea. Helmien takia tänne löysin, mutta jäin seurailemaan, kun muutenkin kirjoitat kaikkea kivaa. Kirjautunut lukija(kaan) en ole.

  VastaaPoista
 4. Mikäli mielit aloittaa koruilua niin kannattaa käydä lainaamassa kirjastosta kirja nimeltä Kaikki Helmitöistä ja lukea se. Tuossa kirjassa on tosi hyvin aloittelijalle ohjeita ja yksinkertaisia töitä vaikka ihan vaan rautalangalla harjoitteluun. Ja Korutaivaasta kannattaa tilailla vaikka muutamia helmisatseja ja korupiikkejä ja aloittaa niiden vääntelystä koko homman opettelu :) Korutaivaasta sen vuoksi että siellä on halvalla materiaaleja joka lähtöön. Koruilu voi kuulostaa hankalalta aluksi mutta se on todella hauskaa ja ihanaa kun oppii pikkuhiljaa enemmän, kokeile ihmeessä, harrastus vie täysin mennessään :)

  Ja kiitos itsellesi kun jaksat käydä lueskelemassa puuhailujani sekä korujen että muiden juttujen parissa, ihana kuulla että lukijoita on vaikkei välttämättä ihan virallisia ;) Kiva että olet joukossamme ! <3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !