Sivut

perjantai 3. elokuuta 2012

Loppuviikon alkua


Ja tänään on taas perjantai (piti ihan kalenterista tarkistaa), miten ne viikot menevät niin hujauksessa oikein, meneekö muillakin ? Musta tuntuu etten ehdi edes huokaista maanantaina karmeuden kunniaksi kun kohta taas toivotellaan viikonloppuja.. Paitsi että enhän minä nyt voi kitistä ja kätistä tästä asiasta, mullahan on aina viikonloppu ! Työttömän arkea kun tämä mun elämä on jatkuvasti ja näyttää tilanne jatkuvan edelleenkin niin turhapa tässä on koittaa päivitellä kuinka karmee se maanantai on, tai että oivoi ja voi ku on vasta keskiviikko... Enhän mä edes huomaa välillä vaikka viikko olis jo mennytki, ja kalenterista pitää päivätki tarkistaa. Aika lame sanoisinko !

53480314294519508_daozp6ld_f_large
Mutta minkäs teet, en voi itse tilanteelle yhtikäs mitään, täällä tuppukylässä ei pahemmin töitä jaella ja aina tarvitaan työkokemusta ja plaaplaaplaa, tämä sama laulu on kuultu nyt niin monen monta kertaa että ottaa aivoon jo ! Mutta hei, minähän olen tällainen melkeimpä peruspositiivinen ihminen (paitsi että lähimmäiseni saattavat olla erimieltä ;) ) ja aionkin päräyttää tästä ihan kohta puoliin polkupyöräni tulille ja kurvata hakemaan mama mukaan ja me mennään pyöräretkelle kaupunkiin. Matkaa taitaa tulla jotain parisenkymmentä kilsaa yhteensä ja illalla ja huomenna voi hanuri soittaa aika vinkuvia säveliä kun ei sängystä pääse ylös :D Mutta haittaako tuo, kerrankin täälläkin paistaa aurinko, ei sada vettä eikä rämise peltikatot ukkosen vuoksi.
1553629-11-1343960594948-n800_large

Pyöräilyretkelle käy siis tieni nyt, jotenka ei muutakuin kamat kasaa, laukku olalle ja menoksi ! Toivottavasti teillä on kans kiva perjantaipäivä ja pääsette mukavasti viikonlopun viettoon ! Ootte ihania murusia ! Toivokaahan muuten kaikki sormet ja varpaat ristissä että tänään saapuisi jo se aarrepaketti... Hieman tohdin kyllä epäillä, mutta itken salaa jos se tuleekin vasta maanantaina kun tahtoisin jo hypistellä niitä kaikkia ihanuuksia mitä sieltä paketista löytyykään !

Kaikki kuvat on lainattu weheartit.com

moimoi ja paipai <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !