Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Makeanveden helmiä

Joskus viikkoja sitten tilasin niitä makeanveden helmiä jotka oli nugettien muodossa ja ihastuin silloin jo pelkästään katselemalla niihin, nyt kun otin ne ihan käyttöönkin ja huokailin rakastuneena silmät loistaen. En ollut aiemmin oikein syttynyt noiden muodolle, ja jotenki ne vähän vieläkin huvittaa, jotenki täyspyöreä ja oikeasti pyöreät helmet ovat enempi kauniita, tai ainakin aikaisemmin... Mutta nyt kun olen noita ihastellut ja pyöritellyt käsissäni ja tehnyt niistä koruja niin ne alkavat näyttää todellisen kauneutensa. Epäpyöreys on kaunista, näin koitan myös omalla (navan) kohdallani todeta :D

Tein sirot ja pienet korvakorut ketjuun tehtynä juurikin näistä ihanista puuterisen värisistä mv-helmistä. Käytin sekä tuollaisia hieman vaalean pinkin värisiä että myös vaalean violetin värisiä. Yksinkertaista ja aivan ihanan kaunista !

Oikein mukavaa perjantaita kaikille !

<3

6 kommenttia:

 1. Upeat! :) , pieni pyyntö olisi mulla, ottaisitko nämä sanavahvistukset pois käytöstä? Tiiraan niitä ja pyydän uusia malleja, kun ei näkö taida enää riittää....

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiilto ja sievät korvikset:-)

  VastaaPoista
 3. Meke: Aijaa emmää ees tienny että mulla on sellaset sanavahvistukset käytössä, höh ! Mutta juu, minä koitan ettiä jostain mistä saisin ne pois, en tykkä niistä itekkään jos joskus jonneki kommentoin :D Kato ku blondi täällä toisella puolen ruutua ni ei tajua :)

  Helinä: Kiitti kovasti, minustakin olivat kauniit :)

  VastaaPoista
 4. kauniit on korvikset, hennon väriset ja hempeät :)) sanavahvistusten poistoa olin minäkin ajatellut ehdottaa, meke ennätti ensin ;)

  VastaaPoista
 5. Outiriina: Kiitän ja kumarran :) Ja juu poistin tosiaan sen, en ees tienny että sellanen oli päällä, olisitte aikasemmin vinkanneet vaan :) Muutin myös tän kommenttipoksin tälleen upotetuks ettei aina tartte aukoo sitä ylimäärästä ikkunaa.

  VastaaPoista
 6. Makeanveden helmet <3
  Kauniit korvikset!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !