Sivut

torstai 16. elokuuta 2012

Pannukakkutalo

Eilen tehtiin sellainen pieni reissu tuohon Tornion ja Haaparannan rajalle äispän ja T:n kans, ihan vaan huvikseen. Äispällä oli jotain asioita, kirppisasioita, Tornion puolella ja mehän sitten hyökättiin mukaan jotta päästäisiin Torniossa olevaan Pannukakkutaloon ensimmäiselle visiitille ;) Tämä kyseinen ravintola on ihan vasta perustettu ja saatiinkin vasta nyt aikaiseksi käydä siellä katsastamassa uusimmat herkut.

Pannukakkutalo on nimensä mukaisesti ravintola josta saat pannaria vaikka ja millä täytteellä. Täytteiden kirjo on valtava ja lähes mitä tahansa saat pannarisi päälle jos vain tahdot. Pannareita on suolaisia, makeita tai vaikkapa munakkaan muodossa, ihan mitä vain keksit haluta !

Pannukakkutaloja on tällä hetkellä ainoastaan kaksi, täällä meidän lähellä Torniossa sekä Oulussa. Suunnitelmissa heillä on kyllä laajentaa toimintaansa myös etelään ja olisin kyllä siitä todella iloinen, kokemus paikasta oli hyvä ja tykkäsin paljon ! Aion siis mennä uudelleenkin, mutta pieni varoituksen sana tähän heti !!! Jos ei ole kauhean iso (siis ihan jätti) nälkä niin kannattaa ottaa se lastenkoko, normaali koko pannareista heillä oli ainakin kolmelle hengelle :D Suuret ovat siis annokset, ja nälkä lähtee taatusti. Kannattaa käydä tutustumassa nettisivuihin ja jos satutte paikan päälle, käykää ihmeessä ! Torniossa pannukakkutalo sijaitsee aivan siinä Haaparannan rajalla tullin vieressä ja ihan sen kauppakeskuksen takana, hieman hankala löytää mutta kysymällä ei ainakaan eksy ;)

Itse tilasin eilettäin pannarin vadelmahillolla ja maitosuklaalla, ja voi ja oi ja voi ku oli ihanaa :) T tilasin suolaisen version jossa oli pekonia, salamia, sipulia ja juustoa. Pahoittelut alla olevien huonojen kuvien puolesta, mutta puolustuksen voin sanoa ettei ollut oma puhelin käytössä :D T:n surkia kapula on oikeesti surkia, mun rakas HTC:ni on paljon mukavampi ;)
<3

2 kommenttia:

  1. Nam!! Tällaiset kuvat olisi kiellettävä tähän aikaan illasta, kun kaapit on tyhjät ja vatsa murisee!

    VastaaPoista
  2. Katalia kuvia, voi ei ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !