Sivut

tiistai 14. elokuuta 2012

Rannekoruilua

Iltasella eilen oli hyvä hetki alkaa taas vääntelemään koruja ja katsella samalla tämän hetken lemppari tv-sarjaa. T lähti yöksi töihin, joten sain ihan itsekseni vallata sohvan ja katsoa mitä halusin, ilman että joku kitisee vieressä tyhmiä kommentteja kuten ettei hän saa jalkojaan suoraksi.. Kummallista... ;)

Mutta juu, mulla oli tuotokas ilta ja vääntelin kaikennäköstä, ja tein näitä ihan vaan sen vuoksi että halusin, eivät ole siis menossa kenellekään.

Ensimmäisenä olevassa korussa käytin jotain korukiveä olevia rondelleita, viistehiottuja karneoleja sekä tummia metallisia välihelmiä. Toisessa korussa käytin taas tummia sävyjä ihan sitä varten että josko saisin tämän T:n ranteen ympärille köytettyä, vähän niinku miesten koruna... Käyttäiskö miehet tällasia ? Materiaaleina tässä oli laavakivet, metallise välihelmet sekä yksi tumma akaattirondelli joka on 15mm suuri. Kolmannessa korussa sitten mulla oli mieli vissiin aika veikeällä tuulella kun tällainen valmistui. Tykkäsin ite tuosta noiden värien vuoksi. Käytin siinä erilaisia sinisen ja vihreän sävyisiä helmiäishelmiä, hopean värisiä välihelmiä sekä yksi iso 12mm filigraanipallukka. Koru on todella kaunis, ihanko karkki :P


Ei tullu vielä tänään postin mukana Hopean Tähdestä tilatut aarteet, ehkäpä huomenna sitten ;) Sieltä on tulossa taas varmaan muovikassillinen tavaraa, hui ! Tänään tuli kyllä postissa iso paketti isoja papukaijalukkoja, joita käytän näihin avainnauhoihin.

<3

4 kommenttia:

 1. Ahkera tyttö! Kauniin syksyinen tuo eka!

  VastaaPoista
 2. eka on minunkin suosikki, vaikka kauniita ovatkin jokainen :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään sun pelkistetystä tyylistä. Kuin myös näistä koruista :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille tykkääjille ;) Mun tyyli kyllä onkin ehkä sellainen hieman pelkistetty mutta voisin sanoa että varovaisen kokeileva. En tykkää kauheasti räpellyksistä enkä liiasta tavarasta esimerkiksi kaulakorussa, joten pelkistetty iskee muhun hyvin :)

  Saa nähdä miten nyt käy kun hommasin itselleni sen outiriinankin suositteleman kirjasen jossa neuvotaan tekemään koruja metallilangasta...... :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !