Sivut

perjantai 24. elokuuta 2012

Roikotin kellolle

Tuossa jokunen päivä sitten, varmaan viikko sitten, asiakkaalta tuli viestiä sähköpostiin että hän tahtoisi hieman erikoisemman avainkaulanauhan itsellensä. Erikoisemman tästä tekee se että tähän nauhaan tahdottiin lisäksi kello... Ei sinänsä niinkään erikoista, mutta en ole aikaisemmin tehnyt tämän tyylistä avainnauhaa ja täytyikin turvautua meidän kaikkien hyvään ystäväämme googleen, ja tälläkään kerralla se ei pettänyt. Löysin muutamia erilaisia juttuja ja ideoita mutta mikään ei oikein tuntunut omalta joten lähdin sitten kehittelemään ihan omaa tyyliäni.

Halusin tehdä nauhasta yksinkertaisen ja kevyen näköisen, ei siis mitään painavaa roikotinta kaulaan killutteleen. Väritoiveina oli kirkas, valkoinen, hopea ja kirkkaan pinkki. Nämä väritoiveet toteutin siten että kokosin koko nauhan kirkkaiden pinkkien särölasihelmien ympärille ja lisäsin muutaman valkoisen helmiäishelmen. Muutoin täytin nauhan ainoastaan kirkkailla hopeasisuksellisilla siemenhelmillä koossa 8/0 sekä pienillä 3mm hopean värisillä välihelmillä. Kokonaisuudesta tuli todella kaunis ja herkkä :)

Hieman mietitytti se että miten saan korusta niin kestävän että se kestää sekä kellon että muut härpäkkeet... Laitoin sitten kaksi puristushelmeä ihan nauhan juureen, eli sinne mistä laitetaan avaimet sitten kiinni ja laitoin vielä kolmannet puristushelmet hieman ylemmäs muutaman helmen päähän. Toivon todella että on kestävä, ainakin vaikuttaa siltä eikä tässä nauhassa ole lisäpainona helmiä juurikaan. Kuvia alla !

Oih ja voih, niinkuin joku ihana kakku minkä tekis mieli syödä !

<3

3 kommenttia:

  1. Pinkkiä ja niin sievää :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis siitä tuli:-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos, mustakin se oli kaunis, juurikin ihanan hempeä pakkaus :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !