Sivut

lauantai 25. elokuuta 2012

Sen täydellisen etsintää

Mulla on ollut jo kauemman aikaa mielessä että uusi sohvapöytä pitäisi saada mutten ole löytänyt sitä täydellistä yksilöä vielä mistään. Voipi olla vika siinäkin etten oikeastaan tiedä vielä mitä olen etsimässä, se on yllättävän hankalaa ! Meillä on suhteellisen iso olohuone ja jättisohva jotenka pöytä ei saisi olla sellainen joka jää sohvan varjoon, mutta se ei saisi olla sellainenkaan mikä on liian massiivinen... Liian pieni pöytä ei passaa koska läppärille pitää olla siinä sopivasti tilaa sekä kaikelle muulle tosi turhalle, eikä se saa olla liian iso koska silloin siinä on hankala olla eikä näe telkkaria kunnolla.

Väritys pitää olla melko tummaa, meillä on muutenkin kaikki huonekalut melkolailla tummaa ainoastaan, jotenka valkoinen se ei saa olla eikä oikeastaan ruskeakaan passaa. Väri siis on suht selvänä, eli tummaa pitää olla, mutta muutoin kaikki muu onkin hakusessa. Tahdon juuri sellaisen perfect one -laisen, eli en tahdo tyytyä siihen mitä mulla jo on, enkä tahdo niitä mitä oon kaupoissa nähnyt, mulla on liian vaativa maku selvästi. Ikean kalusteet on kivan näköisiä sen vuoksi että ne ovat selkeitä ja selkeys passaa mulle. Askon tuotteet taas ovat niin laadukkaita että sen vuoksi tykkäisin niistä, mutta niiden kohdalla taas tulee hinta ja koko vastaan. Hinnathan ovat Askossa tunnetusti aika mojovat, mutta laadusta pitääkin maksaa ! Ja vaikka en välittäisikään hinnasta niin Askossa olevat esittelypöydät eivät ainakaan ole vielä olleet sellaisia jotka sopisivat koon puolesta, joko liian isoja, liian pieniä tai sitten ne on ihan hullun matalia ! Korkeuttakin pitäisi siis löytyä...

Mutta kokosin tähän alle kollaasin muotoon nyt muutamia yksilöitä joista tykkään sekä Ikean sivuilta sekä Askon sivuilta... Ja muutakin härpäkettä mitkä kiinnostavat nyt syksyn kynnyksellä. Vaaleita sävyjä ja luonnonläheistä tunnelmaa :)


Kuvat kollaasiin lainattu sekä Ikean sivuilta että Askon sivuilta.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !