Sivut

tiistai 21. elokuuta 2012

Sisustusta uusiksi, kotona vai päänsisällä ?

Tuleeko muillakin näin syksyn kunniaksi sellainen hulluus jonka ansiosta tuntuu että tahtoisi vaihtaa huonekalujen paikkoja muutamaankin otteeseen ? Tai tuntuuko että pitäisi jonkinlaista uudistusta tehdä välittömästi ? Tuntuuko että koti kaipaisi jotain tiettyä väriä ? Vai oletko sellainen henkilö joka alkaa kesän jälkeen hössöttämään jo mahdollisia joulujuttuja ?

Tumblr_m8zo841wm81rqwixro1_500_large

Aika pelottavaa mutta musta tuntuu että mä voisin kaikkiin vastata että KYLLÄ ! Mulla on niin tylsääntynyt olo tähän syksyn väritykseen, ainakin pihalla, ja jotenkin tahtoisin tehdä pieniä uudistuksia mutten ole vielä keksinyt että miten... Verhojen vaihdolla pääsee kyllä jo aika pitkälle, mutta samalla haluaisin ostaa uuden maton, vaihtaa olohuoneeseen kivemman pöydän ja tuoda jotain lisää, en vaan vielä tiedä että mitä. Kaipaiskohan sitä jotain hieman vaaleampaa sävyä jokaiseen kolkkaan kun ulkona alkaa hämärtymään, empä tiedä.

Loopita-bonita-chaise-longue-chair_large


Toisaalta taas musta tuntuu että voisin skipata tän syksyajan pois tästä ja alkaa odottamaan joulua jo :) Tykkään joulusta niin paljon ja rakastan niitä kaikkia ihania värejä niihin aikoihin, siis sitä yltiöpunaista... Syksyn tuloa on inhottava odottaa, ei oikein osaa pukeutua juuri oikein kesän jäljiltä ja silloin saa helposti flunssan. Tällä hetkellä on tainnut mulle käydä juuri niin, flunssaa meinaa pukata päälle ja kaulahuivia yritän etsiä käyttööni, huoh.. Yritän pitää itseni terveenä juomalla lämmintä ja ottamalla paljon vitamiineja, kyllä se tästä taas :)

Tumblr_m91o36sp0b1rwkq3ao1_500_large


Tumblr_m474tghlfi1r67k03o1_500_large


Tumblr_m5v1doiirr1r4d2yto1_500_large

Suklaa auttaa aina, ongelmaan kuin ongelmaan ;) Kaikki kuvat on lainattu sivustolta weheartit.com

<3

4 kommenttia:

 1. Kävin tänään hakemassa fazerin sinisen kun en enää eilen jaksanut... :P
  ja tosiaan, auttaa vaivaan kuin vaivaan!

  VastaaPoista
 2. Suklaa on paras kaikista lääkkeistä :) Pitää ehkä hakia itekki suklaatia kaupasta ku tuntuu jotenki niin taas tää syksyn tulo ottavan päähän :/

  VastaaPoista
 3. me ollaan siipan kanssa päädytty siihen että päivällisen jälkeen nautitaan kumpikin kaksi palaa fazerin taloussuklaata. sehän on terveellistä, niin ainakin johonkin aikaan sanottiin. ja - yllättäen - siinä kahdessa palasessa on pysytty :D

  VastaaPoista
 4. Oi Outiriina, kadehdittavaa itsekuria ! Ei onnistu multa, menis varmaan koko levy :D

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !