Sivut

torstai 30. elokuuta 2012

Skull Cameo

Joo, nyt oon ihastunut tuolla Tinki:n blogissa niihin hänen tekemiinsä Skull Cameo -koruihin ja oih ja voih kuuluu pieniä huokauksia vähän väliä. En oo koskaan aiemmin ajatellut kuinka kauniita ne oikeat Cameo -korut ovat, mutta nyt katson jopa niitä ihan eri näkökulmasta. Kuitenkaan en voisi kuvitella esimerkiksi itselleni sellaista "oikeaa" cameo -korua, jotenka mun silmääni osuikin nämä aivan ihastuttavat ja modernit muunnokset näistä "perintökoruista".

Skull cameo earrings - with a pastel purple bow setting - gothic jewelry - resin
Etsy.com
Onkos kukaan muu kuin Tinkki tehnyt näitä koruja ? Itseäni alkoi kiinnostamaan ja tutkiskelinkin jo noita kaikkia Etsy:n sivuja ja Ebay:n sivuja, mutten vielä ihan hahmottanut että millä tyylillä niitä koruja tehdään... Onkohan niitä ihan myynnissä sellaisia riipuksia esimerkiksi vai täytyisikö tilata sellaisia Skull Ladyja ja liimata ne sitten sellaisiin koruaihioihin, elämän suuria kysymyksiä juu'u.

Skull Cameo Earrings
Etsy.com
Ebay.comEli juu, tällasta olis mun hankintalistalla seuraavaksi jahka vaan hoksaisin että miten voisin näitä tehdä.

Tässä samaisessa postauksessa myös mainostaisin hieman että tuolla olisi oikeinkin mukava ja kiva ja ihana arvonta käynnissä Tinkin blogissa, ja HUOM ! uudessa blogissa, eli tästä pääset klikkaamaan itsesi hänen blogiinsa ja suoraan siihen arvontapostaukseen. Laitoin myös mainostuksen arvonnasta tuonne blogini oikeaan ylänurkkaan :) Käykääpäs osallistumassa arvontaan ja suloinen pöllönretale saattaa olla vaikkapa sinun <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !