Sivut

torstai 9. elokuuta 2012

Syksyn uutuuksia myös mulle

Katselin tuossa aamusella aikani kuluksi H&M:n syysmallistoa ja mitä kaikkea tänä syksynä pitäisikään laittaa päälle. Mulla on yleensäkin vähän sellainen tyyli että käytän sellaisia vaatteita mitkä tuntuu mukavalta päällä, eivät purista eivätkä hankaa mistään, ja vaatteiden tulee olla sellaiset että niitä tulee käytettyä useamminkin kuin sen yhden kerran vain. Eli tästä voisi päätellä että en ole kauheasti sen "muodin" ja trendien perässä hiihtäjä, tykkään mieluummin pukea päälle sitä mikä näyttää kivalta. En osta vaatteita sen vuoksi että muillakin on ja lehdet pursuavat juuri näitä yksilöitä jonku laihukaisen mallin päällä. Mulle on myös tärkeää että se vaate jonka ostan, ei jää pölyttymään vaatekaapin pohjalle vaan tulee kohtalaisen usein edes nähtyä päälläni.

Heräteostoksiakin teen todella harvoin, mitä nyt saattaa joskus pienellä shoppailureissulla tulla ostettua vaikka ja mitä vaatetta, mutta puolustukseksi voin sanoa että ne kaikki yleensä tulee käyttöönkin. Toisaalta kenkiä ja laukkuja mä sitten ostankin vähän liikaa ja niitä onkin kertynyt niin paljon ettei kaikkia ehdi millään käyttää. Vaikka rakastankin kenkiä ja laukkuja liian paljon, en osta niitäkään sen vuoksi että niitä näkyy juuri nyt jokaisen päällä tai jalassa ja että niistä on puhuttu todella paljon tämän syksyn trendeissä.

Katselinkin tuota H&M:n syksynmallistoa sillä silmällä että mitä itse tahtoisin laittaa päälleni ja millaisena itse näen oman syksyni vaatetuksen. Kollaasista tuli aika simppeli ja aika tummanpuhuva mutta sellainen minä olenkin. Yleensä on aina päällä jotain tummaa, tai vaikka kaikki tummaa, mutta sitten maustan kokonaisuutta jollain kivalla yksityiskohdalla ja värillä. Tällä hetkellä tykkään pinkistä ja oon kyllä ollut tässä mun pinkkivaiheessa jo hyvän tovin, kaikki täytyy olla pinkkiä, hupparit, kengät ja kaikki. Tosin en tietenkään laita kaikkia yhdellä kertaa päälle, se olis liikaa jo mulleki ;) Pinkki on vaan niin ihanan iloinen väri ja tekee mulle hyvän olon ja mielen. Tähän kollaasiin kokosin siis sellaisia simppeleitä vaatteita ja hieman asusteita jotka näkisin itseni päällä, ja mietin tätä kokonaisuutta myös hieman siltä kannalta että tässä asukokonaisuudessa voisi hyvin hoidella vaikkapa asioita virastoissa tai mennä vaikkapa töihin yms. Eli sellainen normaali, mutta hyvin siisti kokonaisuus, joka kelpaa moneen paikkaan. Ei turhia hienosteluja !


Kaikki ylläolevat vaatekappaleet ja asusteet on lainattu kuvina H&M:n nettisivuilta ja ne löytyvät sieltä kun käyt tarkastelemassa naisten uusimmat tämän syksyn vaatteet. Housuja en ottanut nyt tähän mukaan, koska jotenkin ajattelin että se on päivänselvää että mustat/tumman harmaat housut pukisin ylleni ;D Olin tollo. Mutta tämän näköisenä kehtaisin nokkani ulos laittaa, siisti takki, joko nahkainen tai tuollainen hieman talvisempi, matalat korkkarit, fiksu paitapusero ja alle jotain tummaa tai vaaleaa topiksi ja mustat housut. Tokihan lisäisin tähän kokonaisuuteen vielä jotkin kivat itse tehdyt korut kaulaan sekä ranteeseen ;)

Mutta sellaista tälle aamulle, kohta alankin valmistautumaan kaupunkiin lähtöön, T tulee kohta töistä ja sitten starttaan kohti kirpparia ;) Jei !

<3

1 kommentti:

  1. aivan ihanan näköisiä juttuja! :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !