Sivut

lauantai 11. elokuuta 2012

"syys" jaspista

En tiedä minkä merkkisiä jaspiksia nämä pallurat on, mutta nimesin ne itse nyt syksyisiksi jaspiksiksi, ihan vaan sen vuoksi että mulla tulee näistä koruista mieleen syksy. Se on pakko taas alkaa pikkuhiljaa valmistamaan itseään kohti syksyä ja kylmempiä ilmoja etteivät syksyn säät tulisi kovin yllätyksellisinä. Joka vuosi vihaan syksyn tuloa yhtä paljon ja joka vuosi talvi osaa yllättää ei niin positiivisesti.

Mietiskelin tuossa syksyä ja syksyistä säätä ja tämän seurauksena syntyivät sitten nämä korvakorut. Lähinnä mietin sitä ruska aikaa ja sitä kuinka maa alkaa muuttumaan ja lehdet tippuvat ja joka puolella näkyy vain ruskeaa ja rumaa, mutta jostain sieltä vielä jaksaa ihan vähän pilkahdella jotain kaunistakin, vaikkapa pienet auringon säteet. Näiden mietiskelyjen perusteella poimin näihin syksyisiin korviksiin mukaan parit kauniit rusehtavan vihreät jaspikset sekä kauniit oranssin punertavat pienet akaatit. Akaatit kuvaavat sitä jotain pientä ja kaunista mitä syksyn harmaudessa voi nähdä :)


Toisaalta taas, en aio hirveästi masentua tänäkään syksynä, koska kohta koittaa taas se aika kun sub -kanava alkaa näyttämään mun lempparisarjaa ! Tai no voiko sitäkään sarjaksi kutsua, mulla se nääs näkyy ihan 24/7 ! Ja juu, tiedän hullua hommaa, mutta tätä on jatkunu jo niin monta vuotta ettei perinteitä sovi rikkoa. Elieli, kaikkien rakastama ja vihaama BB alkaa taas tässä parin viikon päästä ! Siinä onkin hyvä istua sohvan nurkassa ja väännellä koruja samalla kun nauraa rätkättää ihmisille neljän seinän sisällä. Ketään muuta BB -"fania" ?

Eilen sain muuten tehtyä taas melko paljon koruja, mm. yksi todella kaunis avainnauha on tulossa jossain vaiheessa esittelyyn sekä parit korvikset ja erittäin kaunis ja erikoinen rannekoru ;) Jotenka pysykäähän kuulolla murut !

<3

4 kommenttia:

 1. korvikset on kauniit, mutta minun bb-perinne on se, että yhtään jaksoa en oo kattonu, enkä kato ;D

  VastaaPoista
 2. Minäkin toivon niin hartaasti etten olisi koskaan kattonut jakson jaksoa, nyt siitä ei pääse eroon sitte :D Aika järjetöntä hommaa, ja pelottavan koukuttavaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit! Todellakin syksyinen hehku.
  Yllättävän viileää on jo ollut, lohdutetaan siis itseämme syksyn pirteillä koruilla! Tsemppiä!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitti Eija ! Kyllä nyt on ihan selvästi syksy alkamassa, vaikka tuo aurinko pikkusen jaksaa vielä lämmittää, on silti ilmassa jo syksyn tuntua. Koitetaan piristää itseämme hieman pirteämmillä koruilla ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !