Sivut

maanantai 27. elokuuta 2012

Tänään se alkaa

Niimpä niin, tänään se alkaa ihan tosissaan ja mulla on elämä ohi ! Ja mä niin nautin siitä ! Hullua eikö totta, mutta silti sitä tekee varmaan miljoona suomalaista tänäkin iltana. Katsoo nimittäin BB:tä jos on 24/7, tai sitten joillakin se hulluus alkaa huomenna kun tulee ensimmäinen lähetys ulos ruudusta. Täällä meillä tämä hulluusrumba alkaa iltasella tänään, koska minähän olin taas kerran hieman kaheli ja ostaa täräytin 24/7 -palvelun kotitv -boksille.Uusi BB -ekstran juontala Cristal Snow


Ihana Elina Viitanen siellä taas haastattelee asukkeja !
Big Brother on siis täällä taas ja siitä saadaan nauttia seuraavat kuukaudet melkein jouluun asti, ihana syksy siis luvassa ! Vakka aionkin vakaasti linnoittautua tv:n ääreen, niin aion kuitenkin "yrittää" pitää yllä myös tätä normaalia elämää, eli koruilua ja työnhakua tietty, mutta kyllä se taitaa tuo tv viedä melkoisesti voiton kotiinsa ! Tokihan sitä täytyy ulkona käydä, lenkkeillä, touhuilla koruja, käydä ystäviä tapaamassa ynnä muuta sellaista mukavaa, mutta silti salaa toivon kuitenkin voivani kääriytyä peittoon ja jämähtää sohvan nurkkaan ;) BB on formaattina sen kaltainen että sitä joko vihaa tai sitä rakastaa, useimmat varmaan kokevat vihaavansa sitä. Enkä pistä ollenkaan pahaksi sitä että suurinosa meistä ei tykkää siitä, minä tykkään ja sillä sipuli.


Pahoitteluni siis jo etukäteen siitä että joskus täällä blogin puolella saatan jauhaa loputtomiin tästä formaatista ja siitä mitä siellä talossa tapahtuu, mutta hei, se on sitä mun elämää nyt nämä muutamat kuukaudet ja sitä pitää kestää. Lupaan kuitenkin etten kyllästytätä teitä ihan kokonaan, vaan koitan pitää ne järkyttävimmät pulputusmäärät pääni sisällä :D

Onkos siellä ruudun toisella puolella ketään joka aikoo seurailla tätä tänään alkavaa humpuukihulluutta vai onko mulle kerääntynyt joukko BB -vihaajia lukijoiksi ? Kaikki kuvat on lainattu googlesta.

<3

2 kommenttia:

  1. Jee lisää rohkeasti fanittajia! :D mietin täällä kuumeisesti että raskiiko laittaa 24/7 tilaukseen. Jännittävää!

    VastaaPoista
  2. Jei ! Kyllä vain, täällä ollaan ihan superfaneja, kisastudiota vaan illaksi pystyyn :) Ja tilaa ihmeessä se 24/7, mä en vois varmaan enää elää ilman sitä :D Ohjelmista jätetään aina kaikki parhaat palat pois !

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !