Sivut

lauantai 4. elokuuta 2012

Tiimarista

Tiimarissa oli melkeim koko pulju miinusta täynnä, eli alennuksia oli tosi paljon. Itte löysin vaan tollasia kivoja pikkujuttuja ja sitte nappasin vielä äkkiä mukaan pienen pussukallisen noita ihania turkoosisia nugetteja. Saattavat olla jotain kivijuttuja tai jotain feikkejä tai sitte ihan vaan lasia, mutta ne on musta nättejä ni minähän en välitä onko aitoja. Aika painavia ne kuitenki on, ettei nyt ainakaan mitään muovia sentäs ;)

Shopping Bagi löyty kans, oon tällasta ettiny taas, just sellasta oikeeta, jokapaikasta. Mulla oli sellanen mansikkapussukka tässä joku aika sitten mutta se rispaantu jo alkumetreillä eli siitä ei ollu mihinkään. Nyt kokeillaan sitte toisenlaista. Nää on käteviä ottaa joka paikkaan mukaan, ja ovat kivemman näköisiä ku joku pirkkamuovipussi.

<3

2 kommenttia:

  1. Helmet näyttää ihan Vicks-kurkkukarkeilta! Pitäisköhän mun irrottautua sohvasta ja käydä katsomassa mitä saa 50 centillä?

    VastaaPoista
  2. Onneks ne ei kuitenkaan haise siltä ;) Sanohan sohvalle että sää tuut kohta takasin ja käy mutka tiimarissa ;) Saatat löytää jotain pian !

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !