Sivut

tiistai 7. elokuuta 2012

Tiistaita

Pikkusen kuvia parilta viime päivältä :) Pari päivää taas tullu vietettyä ihan vaan kotosalla tekemättä juurikaan mitään kovin suurta. Kyllähän tuota lenkkipolkua on tullut tarvottua jo useampaan otteeseen sauvojen kanssa mutta mitään isompaa ei oikeestaan oo ollu, aika perus arkea vaan. Vaikka se perusarki välillä ottaa kupoliin, on se kuitenkin mukavaa rentoutumista, ehtiihän tuota töhöttää.

Käytiin pari päivää sitten T:n kans katsastamassa tämä uusin Batman, ja olihan se loistava ja hyvin tehty. Suosittelen katsomaan mikäli joku ei sitä vielä ole nähnyt. Välillä toki oli tositosi tylsiä kohtauksia mutta räminää ja räiskettä riitti ihan hyvin :) Jään kyllä innolla odottamaan taas seuraavaa osaa tai jatko-osaa tai mikä se nyt seuraava sitten onkaan...

Google.com
Eilen katsottiin myös se uus sensaatioleffa nimeltä The Hunger Game, ja voi että ! Oli niiiiiin loistava ettei oo pitkään aikaan ollut mitään niin hyvää elokuvaa. Olen lukenut sen kirjasarjan kokonaan ja mielestäni leffa ei kauheasti jäänyt kirjoille häviölle. Onhan leffat aina huonompia ja niitä pitää pätkiä melkoisesti että siitä saadaan se parin tunnin mittainen, mutta suosittelen kyllä katsomaan kyseisen leffan mikäli tykkää hieman erilaisemmasta. Ja kirjatkin on jokaisen luettava, niihin jää niin pahasti koukkuun että kannattaa aloittaa lukeminen vasta silloin kun ei ole mitään muuta tärkeää tekemistä alla :D Kirjat oli loistavasti kirjoitettu ja niihin pystyi hyvin eläytymään, aivan kuin olisin itse ottanut osaa Nälkäpeliin ;)

Google.com
Muutoin on päivät vierinyt ihan vaan ollessa ja porukoilla pyöriessä. Helppo hypätä aina Monarkin selkään ja kurauttaa moikkaan fossiileja parin kadun päähän. Käytiinkin silloin yks päivä pyörälenkillä ja siltä päivältä onkin tämän postauksen kuvat nyt. Kuvissa näkyy myös pari kuvaa koruista mitkä mulla sinä päivänä oli.

Yleensä mulla on aina tuo Nomination -rannekoru ja siihen otan sitten aina vaatteiden värin mukaan jonkin itselleni tekemistäni rannekoruista mukaan. Tällä kertaa oli päällä turkoosia, mustaa ja kirkasta. Huomatkaa uusin palaseni Nominationissa, ihana korukivi Ioliitti ! Hieman tuollainen mustaan vivahtava tumman sininen, kaunis !
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !