Sivut

torstai 16. elokuuta 2012

Tylsä torstai

Hohhoijakkaa, meillä on tylsää... Koitetaan keksiä jotain tekemistä, muutakin kuin tv-sarjojen katsomista loputtomiin ja tylsistymistä jopa niihin. T:ltä poistettiin muutama päivä sitten viisaudenhammas ja se rajoittaa hieman sitä mitä vois puuhailla, ainakin noin niinku urheilun osalta. Ainakaan viikkoon ei saisi touhuilla isoja urheilusuorituksia, jotenka emme pääse esimerkiksi edes kuntosalille, plaah ! Iltasella sauvalenkkeilyä rauhallisesti sitten, mutta muutoin sitä vain koittaa keksiä tekemistä päivälle.

Kuvia meidän pienokaisesta joka ihan selvästi syntynyt väärään maahan. Neitin olis pitäny syntyä jonneki rikkaaseen perheeseen jonneki Buenos Airesin kartanoon, jossa se sais aina olla pihalla ja ottaa aurinkoa ;) Neitikoiramme siis rakastaa lämpöä ja aurinkoa ja viettäisikin koko elämänsä vain ulkona jos vain saisi. Tosin kesäisin lähinnä vaan, talvella sitä inhottaa kaikki märkä ja kylmä ja muut, kesät on sen juttu <3 Melkonen Neiti Kesäheinä :)Jatkamme mietintää tämän päivän touhuilulle ;) Jos en muuta keksi, nappaan työkalut kätöseeni ja alan suunnittelemaan koruja, se piristää aina kummasti ;)

<3

2 kommenttia:

  1. Onneksi vielä muutama päivä suotu aurinkoa neidillenne ;-)
    Pää pystyyn!

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain, pitänee nauttia vielä nämä muutamat päivät, lupailikin jo viikonlopuksi vesisadetta ja ilmojen viilentymistä.. :/

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !