Sivut

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ulkomaille halajais mieli

Ulkomaille tekis mieli ja kovasti. Tämä idea on varmasti monen suomalaisen mielessä juuri nyt ja monet ovat varmasti jo käyneet ulkomailla, ihan vaan koska tää kesä on ollut ihan sieltä ja syvältä ! Monilla on varmasti palanut käpy jo aikoja sitten ja äkkilähtöjä on tilailtu itselle ja kavereille ja vaikka serkuillekin, jokainen on taatusti kehitellyt mielessään ajatusta siitä että ulkomaat kutsuu jossain vaiheessa ! Näin on käynyt myöskin täällä, tympinyt niin kovasti nyt tämä kesä että ulkomaille pitäisi päästä hieman edes rusketusta saamaan. Nämä nyt on tällaisia ajatuksia vain, suunnitelmia ei kuitenkaan ole.


Mietiskelin ja piristin itseäni katselemalla kauniita ja ihania aurinkoisia kuvia vaikkapa Gran Canarian kauniista maisemista ! Hinnatkaan eivät päätä huimaa ja vielä jos syksyllä onnistuisi saamaan äkkilähdön... En yhtään ihmettele että monet suomalaiset ovat käyttäneet tällaisen tilaisuuden hyväkseen ja lähteneet pakoon tätä suomen erittäinkin surkeaa kesää.

Laittelin muutamia ihania kuvia tuolta Canarian maisemista, ihan jos vaikka jollakin kehkeytyisi hyvä idea ja päättäisi ottaa matkan jonnekin kauas suomesta ;)
Toisaalta, jos nyt tämän hetken tilannetta aattelen niin ei mua just nyt haluta lähtee yhtään mihinkään. Täällä meillä on auringossa varmaan sata astetta ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta, erittäin ihana ja kesäinen ilma vaikka onkin jo elokuu :) Ehkäpä tämä syksy ei niin paha olisikaan ! Ainakin tämä päivä on kaunis ja ihanan aurinkoinen, ulkomaanmatkan saavat juuri nyt jäädä, Suomi näyttää juuri nyt parhaat puolensa ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !