Sivut

lauantai 25. elokuuta 2012

Venetsialaiset

Ja jälleen koitti se aika kun tuli syksy ja Kemiin venetsialaiset, syksy on siis tullut. En tahtoisi millään sitä myöntää eikä ilmatkan niin kauheet ole että syksyksi sitä luokittelisin, mutta jos sanottais että sellanen semialkavasyksy ? Ja näinkun nyt mietiskellään syksyn aloitusta ja kesäkauden päättäjäisiä niin sitähän täytyy juhlistaa ottamalla osaa perinteeksikin muodostuneeseen kesän päätösjuhlaan tuolla Kemin sataman tienoilla, eli venetsialaisiin !

18968_237007580937_1525130_n_large

Venetsialaiset -juhlaa järjestetään muuallakin suomessa aina näin elokuun päätteeksi ja näin myös Kemissä tuolla sisäsatamassa. On valoshowta, baarikierroksia, esiintyjiä ja paljon muuta tapahtumaan, hauska ilta on siis toivottavasti tulossa.

Tumblr_m9afshi32v1rcgdz8o1_500_large

Meilläkin on tarkoitus juhlistaa tätä kesän päättymistä ystävien kera, jotenka ilta menee varmaan blogihiljaisuudessa, mutta huomenna palaan taas sorvin ääreen ! Ajastan varmaan illaksi yhden postauksen kuitenkin, jottei nyt liian hiljaseks mene homma ;) Minähän en tunnetusti ole kovin hiljainen tyyppi... Jotenka täten tämän postauksen myötä toivottelen jokaiselle aivan ihanaa lauantaita sekä mukavaa iltaa mikäli meinaatte viettää sen jotenkin muuten kuin katsomalla telkkaria ja olemalla kotona. En siis sano etteikö koti-iltakin olisi mukava ja itseänikin houkutteleva, mutta pakko se on joskus ulkonakin käydä tuulettumassa... Ensi viikolla alkaa heti maanantaina taas rakas harrastukseni näin syksyisin eli BB- 2012 ! Sitä sitten tulee katsottua joka päivä ja päivän jokaisena hetkenä. Pelottavaa mutta ihanaa !

Tumblr_m9ah0qms4m1rcgdz8o1_500_large

Kuvat on lainattu sivustolta weheartit.com :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !