Sivut

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

3 + 1 = ?

Oottehan huomanneet että Sokoksella on nyt nuo alennuspäivät eli shoppailu-unelmat kestää 3 + 1 päivää, vau ! Voi siis viettää paratiisissa kokonaista neljä päivää ja kaiken voi ostaa joko tavaratalosta tai verkkokaupasta. Mikäli tahdot tilata verkkokaupasta niin saat silloin myös postikulut maksutta kun tilaat paketin lähimpään postin toimituspaikkaan.

Sokoksen verkkokauppaan on nyt myös tullut uutena kohtana tuo kodin -osasto josta voi klikkailla ostoskoriin kaikkea kivaa marimerkon tyynyliinoista paistinpannuihin. Myös muilta osastoilta löytyy kaikkea mahdollista, hiusaineista lähtien kaikkea. Kokosin tähän alle ne tuotteet mitkä itseäni kiinnostivat ja joita olisin voinut olla valmis tilaamaan.

Ilmeisesti on niin kuitenkin että joka päivä tulee erilaisia tarjouksia ja pitäisi aina olla kärppänä kyttäämässä mitä sieltä putkahtelee mutta otin nyt nämä kuvat tähän alle tämän hetkisistä tarjouksista.


Alennuksessa olis taas tuo mun suuresti hehkuttama ja melkeimpä joka päivä käytössä oleva kuivashampoo/muotoilusuihke ! Oijoi, taidanpa kävästä kahtomassa olisko tuo tarjouksessa myös tuossa Emotionissa niin ei tarvisi sen vuoksi "väkisin" alkaa tilaamaan myös näitä muita ihania juttuja :)

Nyt jokainen kipinkapin köpötteleen sinne Sokoksen alepäiville ja bongaileen löytöjä ! Mukavaa iltaa kaikille, palataan huomenna astialle taas :)

<3

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostais nuo Iittalan minitarjoilukulhot myös, mutta taidanpa jättää väliin,koskapa kaapit on ennestään jo pullollaan!

    VastaaPoista
  2. Nuo kyllä olis kivat, sais kaikki tarjottavat sillain samalla värillä ja tyylillä esille :) Mutta toisaalta muumikulhot on kauniita kans ja tuovat kattaukseen väriä :) Pitää etsiä kaapista sopiva kolo johon voisi jotain vielä ostaa :D

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !