Sivut

torstai 13. syyskuuta 2012

Avaimenperä nauhoja

Tai mitä nyt lienevätkään. Nämä ovat kuulkaas käytännöllisiä, kannattaa kokeilla tehdä myös itte mikäli tuntuu että avaimet ovat aina jossain muualla kuin pitäisi ;)

Nämä yksilöt on tehty 0.50mm vaijeriin ja molempiin päihin tuplarutistukset ettei häviä helmet ja niitten myötä myös avaimet. Nämä on hieman lyhkäisempiä kuin ne aiemmin tekemäni, mutta ihan kivoja ja hyviä käytössä myöskin.
Tänne päin kuuluu muutenki ihan hyvää, töissä menee kaikki aika ja kotiin tullessa tuntuu että on kaikkensa antanut, rikki ja poikki siis on pieni tyttönen. Tuntuu niin hassulta ja erilaiselta olla pitkästä aikaa töissä että kropalla menee aikansa tähän totutteluun, mutta eiköhän tämä tästä :) Tykkään tosi paljon olla tuolla töissä ja sellaiselle ihmiselle kuin minä niin duuni on unelma työtä, järjestelyä järjestelyn perään :) Koko päivän saa olla myös liikkeellä eli ei tarvitse ahteria montaa kertaa penkkiin istuttaa, hyvä juttu siis !

Eilen iltasella Korustamo blogissa Eila sai kävijämääränsä huimaan maagiseen lukuun 7777 ja minä olin ensimmäinen onnekas joka ehti kommentoimaan tapahtunutta ja sain valita hänen galleriastaan mieleiseni korun. Koruja kuitenkin oli liian paljon ja liian ihania joten jätän valinnan suosiolla Eilalle koska luotan hänen hyvään makuunsa valita minulle kaunis lahjakoru <3 Saapa nähdä millaista ihanuutta ja aarretta se Eila mulle laittaa tulemaan myöhemmin, siitäpäs saatte sitten myöhemmin kuvia ;)

<3

4 kommenttia:

 1. Niin, onnea vielä tarkalle tytölle:)
  Nämä avaimenperäkorut on hyvä idea, itse laitoin omaan avaimeeni ison puuhelmen ja oranssin vielä, että löytyy laukun pohjalta kopeloimalla ja pimeämmälläkin!
  Ja nythän sä mulle vaikean palan laitoit, itsekriittisenä (siis liiankin!) yritän kuitenkin löytää parasta sinulle. Ja ainahan voi tuunata,jos ei satu olemaankaan mieluista♥

  VastaaPoista
 2. Kyllä sulta jotain ihanaa ja taatusti mieleistä löytyy :) Ne kaikki oli niin kauniita ja liian ihania että olisin tahtonut kaikki.

  VastaaPoista
 3. onnea kati voitosta :) eilan koruista taitaa olla melkein sama minkä saa, kun kaikki on niin kauniita... nää sun avaimenperäketjut on kanssa tosi ihania, taidanpa viikonloppuna kokeilla ;)

  VastaaPoista
 4. Kokeileppas ihmeessä Outiriina vain, itse olen kokeillut vain tällaisia yksinkertaisia ja aika tylsiä mutta näistähän vois tehdä vaikka kuinka kivoja ja veikeitä :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !