Sivut

tiistai 25. syyskuuta 2012

Fall is here

Jep, nyt sen tuntee, syksy todellakin on täällä. Aamulla on maa kuurassa, lehdet kellastuvat ja tippuvat pikkuhiljaa pois kohti uusia seikkailuja, paksumpaa vaatetta tulee etsittyä päälle ja kaivetaan tumput vihdoin esiin talvivaatteiden kätköistä. Syksy siis on täällä, tänä aamuna se vasta jotenkin täydellisesti valkeni mulle kun huomasin miten mamma oli saanut skrapata auton ikkunat liikkeelle lähdettäessä.

Maa oli ihan kuurassa aamulla ja syksyn kirpeyden pystyi jo haistamaan. Vaikka olenkin ihan täysin kesäihminen, en tykkää kylmästä enkä todellakaan tykkää talvesta niin silti en voi olla ihailematta luontoa nyt kun se vaihtaa väriä kohti talvea. Syksyisin metsä ja puut näyttävät siltä kuin olisivat lähdössä iltajuhliin kauneimmat puvut päällänsä, ruska on kaunista, värit ovat kauniita ja tunnelma metsässä kävellessä on sanoinkuvaamaton. En vaihtaisi tätä "asumismuotoa" sitten mihinkään, en ikinä enää tahdo kaupunkiin asumaan jossa ei voi suoraan kotiportailta talsia pururadalle tai metsäpoluille.Tänään töiden jälkeen hakkiin neitokaisen kotoa ja lähdettiin pitkästä aikaa lenkille, pitkälle sellaiselle. Tämä syksyn ensimmäinen ja melkoisen sitkas flunssa on johtanut siihen etten ole käynyt varmaan kuukauteen kunnolla lenkillä, nyt sen sitten vihdoin toteutin ja voi että kun tuli hyvä olo ! Kyllä sitä kaipaa tuota lenkkeilyä ihan eritavalla kun on kipeänä ollut pitemmän aikaa eikä ole voinut olla ulkona juuri ollenkaan. Päivittäiset pikku kävelyt koiran kanssa olen voinut suorittaa mutten ole voinut nauttia pitkistä kävelylenkeistä ennenkuin vasta nyt. Käveltiin pururadan poikki ja hieman pitemmän kaavan mukaan ja nautiskeltiin ihan vaan luonnosta, auringonpaisteesta ja väreistä :) Yritin kyllä ottaa kuvia puhelimella mutta eihän niitä ruskan värejä saa napattua talteen, se pitäisi omin silmin nähdä.
Tästä postauksesta tuli jälleen tällainen hieman kuulumis -painotteinen mutta eikait se haittaa mitään. Huomasittekos muuten että laitoin tuonne blogin yläpalkkiin "Myytävänä" -kohdan, siellä on niitä koruja nyt myynnissä. Toivottavasti jotakuta kiinnostaa ! Käykääpä edes katsomassa miltä näyttää, lisäilen sinne toki sitten aina kuvia kun tulee ylimääräisiä koruja tehtyä. Tällä hetkellä saan painiskella noiden tilaustöiden parissa kuitenkin :) Mukavaa loppuiltaa kaikille !

<3

1 kommentti:

  1. Aivan ihania kuvia, olen täysin samaa mieltä: vaikka olenkin kesäihminen, syksyssä on vaan jotain aivan ihanaa! :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !