Sivut

perjantai 7. syyskuuta 2012

Feeling sick vol. 2 !

Jep, se hieman jo helpottanut tauti pukkas ittensä kylään uudestaan. Eilettäin se pikkusen aamupäivästä alko jo koputteleen josko olis tilaa hänelle tulla kyläilemään, en laskenu sisälle... Sitte se suivaantu ja päätti rynnätä täysillä iltasella ja minä pieni tyttönen jäin jalkoihin. Kyllähän minä sanon kuulkaas että jokainen joka tätä saakutin tautia tällä hetkellä sairastaa niin pysy kuule vaan sisällä peittojen alla ainaki se pari viikkoa, turhaan ees mietit ulos ja lenkille lähtöä... Itte kuvittelin olevani terve sen viikon sairastamisen jälkeen mutta meni kuulkaas luulot pahasti metsään ! Tässä sitä nyt ollaan järkyttävässä yskässä, röhässä ja flunssassa jo toistamiseen ja aivan kaamee olo. Tällä hetkellä tää tauti on aiheuttanut mulle jo äänihuulten tulehduksen koska tää yskiminen vaan jatkuu ja jatkuu ja joka paikkaa särkee.

419069_347702675273485_236754455_n_large

Hieman oli veikeä aamusella heräillä ja huomata että kappas kun meni yö ihan ilman unen siemaustakaan ja aamulla piti sitten koittaa olla pirteenä klo 7 että pääsee aloittamana ensimmäisen työharjoittelupäivän kirjastossa ! Muutaman lääkkeen ja pastillien avulla siitä selvittiin mutta yskiä sain ihan koko päivän ja nyt tuntuu etten jaksa kättäkään liikuttaa. Ei sillä että työ olisi ollut raskasta ja epämiellyttävää, päin vastoin, mutta tää yskiminen ja jatkuva niistäminen on tällä hetkellä vienyt mun voimat ihan täysin. Toivotaan että maanantaina olisi hieman jo helpottanut tai sitten jos ei viikonlopun aikana tunnu helpottavan niin pakko hakea jotku antibiootit tähän, mullahan lähtee ääni ja murtuu kylkiluut tässä hommassa.

391735_338090732947346_1160889648_n_large

Työharjoittelu oli mukavaa eikä yhtään tylsää tai vastenmielistä. Mulle sopii todella hyvin tuollainen järjestäminen ja touhottaminen :) Tykkään tehdä paljon käsillä ja varsinkin vaikka jollakin tietokoneohjelmalla, ihan niin täysin mun tyylistä työtä ! Kiva siis mennä taas maanantaina takaisin :) Tällä hetkellä mulla on niin karsee olo etten jaksa paljoa enempää tähän postaukseen panostaa, joten kuvituksena toimivat ihanat ja piristävät kuvat tuolta weheartit.com sivustolta :)

Viikonlopun aikana olisi tarkoitus tehdä jättiläjä avainnauhoja ja parit avaimenperätkin ja ja ja ja ja mitähän vielä... Sormuksia piti kans tehdä vähän lisää, jotenka jossain vaiheessa toivottavasti saan aloitettua hommat ja otettua kuviakin ;) Pikkuhiljaa... Mutta nyt minä otan lepiä rankan päivän jälkeen ja palaan huomenna astialle !

538933_478888345462314_1036399099_n_large

<3

5 kommenttia:

 1. No voihan räkä, niinkai voi sanoa nyt! Nyt vaan sänkyä ja juomaa, ja runsaasti!

  VastaaPoista
 2. jäiks!! Toipumista ja lepäilyä! Hus tauti hus!!

  VastaaPoista
 3. Kiitosta vain kun jaksatte taas uudelleen koittaa parantaa mua ajatuksen voimalla :) Tympii jo niin paljon tää sairastaminen :( Iski jo kuumeenki päälle... Hus tauti hus !

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !