Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2012

Fine day

Tänään se taas alkoi, arki nimittäin. Välillä sana arki voi kuulostaa mukavalta ja välillä se voi kuulostaa kuin suuronnettomuudelta tai joltain muulta yhtä pahalta. Välillä se tuntuu minustakin siltä vaikka uskonkin että olen arjen rakastaja enkä vihaaja. Tänään oli siis taas yhden viikon ensimmäinen päivä ja työpäivä, ja voi karmea kuin se lähtikin takkuisesti käyntiin. Kokeeko joku muukin maanantait päiviksi jolloin kaikki jumittaa, jopa aika ?


1139224-10-1348500941523_large
weheartit.com

Mikseivät maanantait voisi olla niitä päiviä jolloin aika kuluisi kuin siivillä, olisi jatkuvasti odottava innostunut tunnelma ja kepeä mieli ? Miksi se tuntuu aina siltä kuin kulkisi jossain purukumilandiassa josta et pääse millään kaivautumaan ylös, vaikka sitten kuitenkin illalla iltaohjelmia tv:stä katsoessasi huomaat ettei se nyt niin paha ollutkaan ? Kuinka ihminen ei ikinä ole mihinkään tyytyväinen saati sitten reipas ja valittamaton maanantaiden ihastelija !

76251_527721767242648_1132970293_n_large
weheartit.com

Itsekin kuulun kyllä valitettavasti useimmiten tähän kastiin jossa tykätään valittaa ja valittaa ja ruikuttaa joka asiasta, paitsi että uskallan kyllä myöntää etten aina oikeasti tarkoita sitä. Ihmisellä on kummallinen tapa valittaa kaikesta vaikkei välttämättä aina olisikaan oikeasti sitä mieltä, jotenkin me suomalaiset varsinkin olemme niin harmaita ihmisiä ettei meiltä mikään tulee reippaasti ja iloisesti. Mutta hei se on elämää ja eletään me elämäämme niinkuin parhaaksi näemme, joskus arki tulee vastaan ja joskus me siitä valitamme, that's it !

Osataan me kait joskus nauttiakin olostamme, ainakin minä itse. Eilen nautin täysin siemauksin onnistumisen tunteesta kun sain todella paljon koruja tehtyä, mutta just nyt nuijin itseäni pehmeällä vasaralla ottaan kun tajusin etten ottanut niistä kuvia, tollo minä ! Sain eilen tehtyä asiakkaalle valmiiksi vaikka ja mitä, oli hieman suurempi tilaus. Asiakas tahtoi paljon koruja joissa on käytetty laavakivihelmiä kuten esimerkiksi avainnauha. Avainnauhasta tuli todella kaunis, yksinkertainen ja siro vaikka laavakivihelmet ovatkin todella hallitsevia ja massiivisia. Käytin avainnauhassa vaijeria, laavakivihelmiä, kirkkaita sydänlamppuhelmiä, kirkkaita hopeasisuksellisia siemenhelmiä sekä hopeanvärisiä välihelmiä. Ja tänään ne sitten kaikki menivätkin asiakkaalle enkä ehtinyt kuvia ottamaan, illalla nyt on aivan turha koittaa mustista koruista ottaakaan mitään kuvia...

Tumblr_m2y67awnrh1qi23vmo1_500_large_c3_b8_large
weheartit.com

Korujen lisäksi tälle aikavälille eilen illalla ja tänään illalla ei olekaan oikeastaan muuta erikoisempaa mahtunut. Olin päivän töissä tuolla työharjoittelussa ja kotiin päästyäni olin melkoisen poikki syötyäni ja menin pötkölleen kirjan kera. Kirja jäi lukematta ja huomasin herääväni kohta hieman pirteämpänä päikkäreiltä :) Itsekseni olenkin saanut olla, T on iltavuorossa koko viikon. Noh, saampahan katsella omat hömppäohjelmani ihan rauhassa ;)

Nyt olis siellä yläpalkissa kokeiluna tuollainen otsikko kuin "Myytävänä", eli sinne kokosin noita koruja jotka eivät vielä ole minnekään suuntaan menossa ja täyttävät turhaan mun kaappeja ja purnukoita. Käykääpä katsomassa ja kommentoikaahan mitä vois tehdä toisin. Kokeiluna nyt ensteks vaan !

Mukavaa loppuiltaa teille muillekin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !