Sivut

lauantai 22. syyskuuta 2012

HelmiQ:sta tavaraa ja korvikset

HelmiQ:sta tuli tavaraa tuossa loppuviikosta, jotenka tässä tulee kuvat niistä. Otin tällä kertaa lähinnä vaan noita korutarvikkeita, korumetallia ja kaikenmaailman helmihattuja yms koska helmiä mulla alkaa jo pikkuhiljaa olemaan niin paljon etten sais tarvita enempää :D

Tänään käytiin taas jo perinteeksi muodostuneella tavalla syömässä T:n kans kiinalaisessa ja samalla myös viikonloppuostoksilla kaupassa. Karkkipäivä näyttäis olevan tänään joten ähkyä odotellessa taidan kallistua muumilimukan kera sohvan nurkkaan :) Oltiin myös jättireippaita tänään ja siivottiin koko huusholli lattiasta kattoon, kyllä nyt kelpaa nostaa jalat taivasta kohden. Kuinkas te aiotte vietellä viikonloppunne ? Mulla jatkuu huomenna taas koruilut hieman jotta saan asiakkaalle koko setin valmiiksi maanantaiksi. Loppuun vielä kuvat kauniista korviksista jotka tein yksinkertaisella tyylillä ja samaan settiin näiden muiden laavakivi-ihanuuksien joukkoon !

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille murupullasille <3

2 kommenttia:

 1. Kauniit korvikset!
  Mulla on myös tilauksia sisällä, jopa Virosta asti uskalsin eka kertaa tilata. Saa nähdä koska saapuupi.. Huutonetistä hokasin yhden korun ja sitä oottelen vesi kielellä, siis purettavaksi ja uudelleen syntyväksi. Päivä on mennyt ihan kaupassa käydessä ja poikaa lääkitessä ja ravitessa, avustaja ei työskentele viikonloppuisin kuin tarpeen tullen. Silloin joutuu antamaan viikolla vapaata. Sitten viimeyönä katselin yksiä ohjeita youtubesta ja tänään harjoittelin yhtä kikkaa. Perästä kuuluu silläkin rintamalla parin päivän sisällä. Yksi punainen kaulakoru on vaiheessa. Ja tietty jokailtainen Kimblepeli pojan kanssa ja saunailta. Ostin itselleni oikein saunalimun, Muumia ,sitä punaista!Olisin halunnut puolukka limua, mutta ei ollut tässä kaupassa:(
  Hyvää ja idearikasta viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli kans sieltä Virolaisesta liikkeestä infoa, uskaltaisinkohan itsekin tilata jossain vaiheessa, kerrohan toki sitten kommentit !

  Mukava päivähän se on sinullakin tiedossa tai on ollut jo, muumilimun kera vieläpä ! Viikonloput ovat mukavaa aikaa kun saa vain olla ja tehdä sitä mitä ei viikolla voi tai ehdi, jopa siivoushetki tuntui kivalta :)

  Odotan oikein innolla mitä keksitkään tehdä tuunauskorusta ja mitäs siitä punaisesta aarteesta sitten lopulta syntyykään, odottelemisiin siis ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !