Sivut

lauantai 8. syyskuuta 2012

Iittalan store

Katselin tuossa Iittalan verkkokaupan sivuilta uutuuksia ja ihastuin todella paljon tuohon uuteen Sarjaton -sarjaan jossa on tuo malli Metsä. Aivan ihanan yksinkertainen, muttei kuitenkaan ihan täysin valkoinen vaan siinä on tollasia pikkusia puita reunoilla. Tahtoisin tätä sarjaa sekä valkoisena että mustana, molemmat ovat aivan ihastuttavia ja sopivat hyvin yhteen. Tykkään myös tuosta sarjasta sen vuoksi että se hieman näyttää ja muistuttaa lapin maisemalta.

Sitten osui silmääni myös tuo Heljä Liukon uusin tuotos, tuollainen todella kaunis kaadin nimeltä Talviuni. Ihana talveksi tuollainen, siihen voisi keittää hieman isomman satsin jotain kunnon teetä ja antaa hautua kunnolla jonka jälkeen napostella pipareita yhdessä teen kanssa ;) Huomaa kyllä että syksy on jo menossa kohti talvea, tai no ainakin mun ajatuksissa.. Mieli tekee jo lämmintä kaakaota ja teekupposta !

Sitten vielä tahtoisin noista uutuuksista nuo uusimmat muumiaterimet ! Ne jotka on seuranneet blogia jo alusta lähtien tietävät että olen SUURI muumihullu, kaikki mahollinen pitää olla muumia, tosin siten ettei nyt mee ihan täysin hulluuden puolelle.. Mulla on siis jättikokoelma muumimukeja, -lautasia ja -kulhoja ja olen koittanut hamstrata myös noita aterimia laatikoihin. Nyt pitäisi sitten ostaa taas parit aterimet lisää, kaikki on pakko saada ;) Kokosin tuohon kollaasiin nämä ihastukseni, ja tästä linkistä pääsette sinne Iittalan storen puolelle itsekin ihastelemaan uutuuksia !


<3

2 kommenttia:

  1. Muumimukit valloittaa mullakin kaappia, ei juuri muuta tahdo mahtua.. aterimia ja lautasia en ole ostanut. Mutta muumit on ihania:)

    VastaaPoista
  2. Muumit on kyllä ihania :) Meilläkin muumit koittaa vallata kaikki kaapit ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !