Sivut

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Just a little bit

Ihna pikkusen parempana ollaan täällä ruudun toisella puolella jo :) Muutaman päivän sairastamisen jälkeen on hyvä palata taas normaaliin päivärytmiin ja lopettaa tämä sohvalla makoilu ainakin hetkeksi. Kyllähän sitä edelleenki tuntuu aika junan alle jääneeltä, mutta ehkä ihan vähän voisin jo kuvitella olevani paremmalla puolella.

Huomenna siis taas töihin tai siis työharjoitteluun, jotenka arkirutiinit taas jatkuu ! Toivottavasti tauti nyt pysyisi vain pois, olisin erittäin kiitollinen. Aionkin nauttia vitamiineja runsaasti ja juoda paljon mustaherukkamehua, kyllä se tästä velä :)

Olettekos jo aloitelleet kynttilöiden polton ja syksyn pimeistä illoista nauttimisen ? Itse olen jo yrittänyt kovasti sytytellä kynttilöitä joka paikkaan, myös ulos, ja suunnittelen jo kovasti talven varalle valoja pihalle. Tällä hetkellä riittää nyt kotosalla sisällä kynttilät, muutamat lyhdyt ulkona ja parit ulkovalot. Syksy on siitä ihanaa aikaa että saa peittää koko kämpän ihanilla kynttilöillä, tuoksuilla ja muille kivoilla jutuilla joista miehet ei tajua tuon taivaallistakaan ;) Fiilistelykuvina hieman eilen ottamiani kuvia ! Mukavaa loppuiltaa kaikille ja mukavaa arjen aloitusta taas huomiselle !


<3

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa terveiden kirjoihin :)
    Mukavaa viikko!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Eija ja mukavaa viikkoa myös sinulle ! :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !