Sivut

lauantai 1. syyskuuta 2012

Lauantain viettoaAamusella heräiltiin kun jaksettiin ja lähdettiin "aamupalalle" kiinalaiseen syömään. Kuten olen aiemminkin kertonut meillä on yleensä tapana että viikonloppuisin tehdään kahdestaan jotain kivaa, käydään vaikka syömässä ja shoppailemassa jotain kivaa pientä. Tänään oli siis sen vuoro, käytiin syömässä porukoiden kanssa kiinalaisessa ja käytiin Seppälässä ostoksilla. Seppälän jälkeen kurvattiin ruokaostoksille Lidl - Prisma -välille ja kotiin. Vaikkei sitä kauheasti ehdi touhuilmaan ni vähänenkin aika kahdestaan on nautinnollista :)

Prismasta löysin myös vihdoinkin sen himoitsemani rikkaimurin ! Keittiössä on jatkuvasti jos jonkinlaista murusta lattialla tai koiran karvoja tai kissan raksuja ja niitä on tympeä sormin noukkia tai paperilla pyyhkiä. Meillä on aikaisemmin ollut joku karvalakkimalli jostain rikkaimurimerkistä ja nyt päätin täräyttää Prisman tuplabonuspäivien kunniaksi kunnon rikkiksen. Tämä rikkis on nyt merkkiä Electrolux Rapido ja tässä linkki siihen tuonne Prisman sivuille. Ei ollut kalliskaan, vain 39,95, ja uskon että on hyvä ! Ihan kivan värinenkin, lime/harmaa, tämä olikin ainoa väri tästä mallista saatavilla.


Tänään on vuorossa muutenkin herkkupäivä ja Dexter -päivä, kiva ilta siis tiedossa ! Ruokanakin on naudan ihania ja mureita lehtipihvejä sekä salaattia joten ei passaa valittaa :) T lähtee valitettavasti töihin yöksi jotenka saan vietellä ihan rauhassa Katri-aikaa BB:n parissa. Voisin myös koittaa bongata jonku kivan komedia/nyyhky leffan ja tihrustaa sitä nessujen kera. Flunssan oireet alkaa jo pikkuhiljaa vähenemään, vaikkakin olen vieläkin nessujen suurkuluttaja, mutta pikkuhiljaa tästä noustaan ylöspäin ja ylös sohvan uumenista. Jalat koittaa jo vipattaa siihen malliin että lenkille pitäisi päästä mutta ihan turha koittaa pomppia liikaa, tulee vaan huono olo. Nyt ei muutakuin herkkuja naamaan ja kohti paranemista ! Herkut auttaa aina ;)

<3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !