Sivut

maanantai 17. syyskuuta 2012

Ostoksia jälleenNyt oli kyllä ihan pakko laittaa tilaukset menemään sekä Helmikauppaan että HelmiQ:hun, hups vaan ;) Tilaustöitä on nyt tällä hetkellä ihan jonoksi asti niin piti täydentää hieman varastoja vain sellaisilla tuotteilla joita oikeasti tarvitsen nyt. Yritin pitää ostokseni mahdollisimman minimissä, eli en kahminut koriin kauheasti tuotteita, vain sen verran että postarit tuli ilmaiseksi Helmikaupasta ja HelmiQ:sta taisin ottaa tavaraa vaan just sen verran mitä tarviin.

HelmiQ:sta klikkailin ostoskoriin jos jonkinmoista metallihelmeä, lasikukkia sekä rhodium -sormusrunkoja. Tuotteet painottuivat huimasti noihin metallihelmiin ja välihelmiin, ja vieläpä antiikkipatinoidun värisiin. Näitä tilasin sen vuoksi että asiakas tahtoi kaulakoruunsa nimenomaan tämän värisiä helmiä eikä oikean ja kirkkaan hopean värisiä. En sitten viitsinyt tilata ainoastaan näitä muutamia erilaisia isompia satseja pelkkiä metallihelmiä joten klikkailin kyytiin enkeleitä varten lasikukkia sekä hieman toisenlaisia sormuksia varten sormuspohjia jotka ovat säädettäviä. Eli tämänkaltaista on siis sieltä tulossa, tai no toivottavasti on tulossa koska heiltä tuli viestiä ettei maksusuoritus ole mennyt jotenkin oikein... Tarkistin kuitenkin omat tietoni ja minulta on rahat kyllä lähtenee ihan oikein ja oikeaan osoitteeseen joten kaitpa he siellä osaavat tietonsa tarkistaa ja tuotteet saapuvat minulle lähipäivinä.

Tumblr_ma9ub0td7q1r06vp5o1_500_large
weheartit.com
Helmikaupasta tilailin sitten hieman enemmän tavaraa. Tällä kertaa otin isomman satsin koska varastot tarvitsivat perustavaraa täytteeksi ja sain sinne alennuskoodin joka oikeutti jopa 25% alennukseen. Pääosana näistä tuotteista oli helmet, joita tilailin erilaisissa puuterisissa väreissä ja kirkkaita lasihelmiä tietty muutamassa eri koossa. Myös siemenhelmet olivat pääosassa, niitähän nyt tarvitaan aina. Muutamia tuplarenkaita taisi kullan värisinä eksyä myös joukkoon, hupsista vaan. Aikalailla siis sellaista perustavaraa molemmista putiikeista, hyödyllisiä siis.

Tällä hetkellä tsillailen täällä kotosalla rauhallisesti yöasussa ja kuuntelen järkyttävän kovalla kuuluvaa vesisadetta kun se hakkaa kattopelteihin, mainio yö siis tulossa ! Täällä tulee vettä oikein kunnolla, varmaan piha jo lainehtii, toivon vaan ettei tule kovin hirveitä tulvia. Tänne alueelle ja Oulun seudulle oli lupailtu oikein kunnon myrskyä ja ihmisiä kehoitettiin pysymään sisätiloissa, kuka hullu tonne nyt lähtiskään ?! Koiran passitin kurapuvussa T:n kans ulos, ja nyt ei muutakuin Salkkarit nauhalta pyörimään ja mukavaa iltaa viettämään. Iltasella suunnittelin myös tekeväni parit korut valmiiksi ja huomenna saan sitten kuvailtua toivottavasti aikaansaannoksiani. Tänään en millään ehtinyt, pimeys hyökkäs taas niin äkkiarvaamatta etten kerinnyt kameraa ottamaan tarpeeksi ajoissa esiin.

Huomiseen siis taas murupullaset <3

2 kommenttia:

  1. Mä oon ostoslakossa tämän kuun, Ja yritän tuhota aiempaa varastoa. Ikävä kyllä aina jotain jää puuttumaan, eli joudun ehkä ihan pikkuriikkisen lipsumaan ;) Ja mullekin tuli joku ale-koodi, joten... :)

    VastaaPoista
  2. Käväseppäs katsastamassa mitä sieltä löytyykään, itse otin innosta kiljuen nuo alennuksessa olevat sydänriipukset ja swarosydämet ;) Tänään olikin pikkupaketti odottelemassa pöydällä. Kivoja juttuja löysin, lähinnä kuitenkin tuli perushelmiä vaan :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !