Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Oulun reissun antimia

Eilen lauantaina oli tosiaan shoppailupäivä Oulun suunnalla, ja siellä oli tietenkin pakko käydä pikaisesti Hopeavintillä. Olenkin useaan otteeseen jo maininnut että siellä tosiaan kannattaa Oululaisten käydä, hyvä palvelu ja miellyttävä asioida. Tuotteet ovat halpoja, laadukkaita ja tuotteita on todella paljon. Putiikki on pieni ja mukavan tuntuinen, joten kannattaa jokaisen joka lähettyvillä asustelee, kävästä katsastamassa putiikin antimet.

Itse käyn siellä tosiaan joka kerta kun Oulussa päin satun käymään ja aina tulee jotain ostettua. Tällä kertaa mulla lähti mukaan laavakiviä muutamakin nauha sekä pari muuta nauhaa ja joitain korumetalliosia. Aika perussettiä tällä kertaa koska tiesin mitä tarvitsin eikä mulla ollut ihan hirveenä aikaa tarkastella kaikkea mahdollista. Laavakivien osto oli tällä kertaa tämän reissun pääpointti.

Samalla kävin myös piipahtamassa Kärkkäisellä ja sieltä löysin tuollaista erimerkkistä ja erilaatuista hopeoitua metallilankaa koossa 0.8mm ja kivoja tutteja joista ajattelin tehdä korviksia. Olen aiemmin käyttänyt tätä metallilankaa niissä tekemissäni sormuksissa ja ostinkin sitä sen vuoksi että se oli hyvälaatuista siihen tarkoitukseen. Ostin myös sieltä Hopeavintiltä samanlaista hopeoitua metallilankaa, ja ilokseni huomasin että se oli melkeimpä saman hintaista mutta ehkä hieman kirkkaampaa väritykseltään. Täytynee siis kokeilla mikä on käytössä parasta. Kokeilemalla se selviää :)


Kärkkäiseltä otin myös kivat kuviosakset joita olen himoinnut jo jonkin aikaa, en vaan ollut ihan tyytyväinen näiden laatuun... Täytyy testata näitäkin käytössä ja miettiä sitten otanko käyttöön vai ostanko uudet. Olivat niin kivat ku oli monenlaista terävaihtoehtoa ja kuvioita sai vaikka millaisia. Kuviosaksia tarvitsen "käyttöohjeiden" leikkaamiseen ja koristeluun.Siinäpä oli nämä koruiluostokseni Oulun reissulta. Käytiin kyllä myös Kodin ykkösessä ja sieltä löysin muutamia syksyisiä sisustusjuttuja mutta laitan niistä kuvat toiseen postaukseen, muutoin tästä tulisi kilometripostaus eikä niitä jaksa kukaan lueskella.

<3

3 kommenttia:

  1. Kivat ostokset sait tehtyä. Nyt vaan hihat heilumaan niin näemme uusia koruja uusista osasista:)

    VastaaPoista
  2. Kiva saalis oli kyllä, se vaan näyttäis hupenevan melko nopiasti :) Töitä sais tehdä taas niin paljon ettei aika tahdo riittää, pikkuhiljaa :) Uutta siis tulossa !

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !