Sivut

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Perussunnuntai

Perussunnuntain viettoa ihan itekseen, koska T on töissä tekemässä tuplavuoroa. Mulla olis suunnitelmissa pikkusen leffaa ja BB:n katsomista tälle illalle, sekä tietty kohtuullisesti herkkuja tälle pienelle herkkusuulle. Herkkuina toimivat paistinpannulla paistettu halloumijuusto, pikkusen Grandiosan pakastepitsaa ja Haribo -herkkuja, oijoi <3

Tällä hetkellä uunissa paistuu herkullinen pepperonipitsa ja olohuoneen pöydällä pieni pussi namia, telkkarin kaukosäädin käteen ja viltti korville, aijettä, tällaisia sunnuntaiden kuuluukin olla. Yleensä meillä on sunnuntaisin aina siivouspäivä, mutta nyt kun T on töissä niin aion käyttää tilanteen hyödyksi ja katsoa niin paljon hömppää että tulee illalla jo korvista ulos !

Grandiosa Pepperoni 530g

Tänään olisi vuorossa myös näiden herkutteluiden lomassa tehdä hieman korujuttuja, tai ainakin näin minä suunnittelin... Pitäisi yhdelle asiakkaalle tekaista vihreä/musta/valkoinen -avainkaulanauha. Pitäisi siis hieman suunnittelutyötä suorittaa ja joko tänään tai huomenna tehdä nauha, katsoa nyt miten tässä saa aikaiseksi ja saako mitään tehtyä. Korujuttuja on kyllä jo hieman ikäväkin, tässä on nyt viikko mennyt ilman että olen lainkaan suonut koruille ajatustakaan.

Huomenna mulla alkaa joku työkkärin järjestemä työnhakukurssi jolle ilmoittauduin jo melkein kuukausi sitten ja odotan tätä kyllä ihan innolla. Vihdoinkin jotain tekemistä tähän liian perusarkeen ! Vaikka ainahan se olisi parempi että saisi oikeita töitä, mutta tällä alueella työt ovat melkoisen suuren kiven alla. Jotenka hieman sekalaisin tuntein valmistaudun huomiseen, toisaalta innolla mutta toisaalta taas hieman jännittää mitä tuleman pitää. Tilanteen tietää huomenna paremmin taas, jotenka pitäkäähän peukut pystyssä että kurssista olisi jotain hyötyä :)

Viettäkäähän tekin mukava ja rauhallinen sunnuntai-ilta !

<3

4 kommenttia:

 1. peukut on pystyssä täällä. tasan tiedän miltä tuntuu sitä pysyvämpää työtä odotella... itse olen nyt siinä onnekkaassa asemassa, että jo useamman vuoden olen saanut samaan paikkaan arkiaamusin suunnata

  VastaaPoista
 2. Kiitti paljon tuesta ! Tää on niin tätä aina, tympii kun on kouluttanut itseänsä ja tässä vaiheessa ainakin tuntuu että se on ollut turhaa. Nyt jo vuoden työttömänä olleena alan jo kyllästymään töiden loputtomaan etsimiseen. Insinööreille ei ainakaan täällä meillä päin ole kauheasti kysyntää... Toisaalta pakko se on ajatella ettei kukaan voi lopunikäänsä olla työtön, kyllä se aurinko joskus paistaa myös minun risukasaani ;)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja peukku ylhäällä mullakin täällä♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eila :) Ootte ihania kun jaksatte kannustaa ja pitää peukkuja <3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !